کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی:
رابطه با غرب، ادامه مذاکرات و برجام ۲ و ۳ برخلاف اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی است
کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی ضمن تشریح ملزومات اقدام عمل در اقتصاد مقاومتی، نداشتن رویکرد و تفکر درون گرایی و عدم تکیه بر توان داخلی از سوی دولت را مهمترین موانع موجود دانست.
به گزارش اصفهان شرق؛ سید جلال حسینی در تشریح و تحلیل شعار سال و تبیین ملزومات اقدام و عمل اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در طول چندین سال گذشته همواره بر مباحث اقتصادی تاکید داشته اند که این در درجه نخست یک پیام جدی برای دولتمردان و احاد جامعه داشته است.
وی تصریح کرد: منظور رهبری از اقدام در شعار سال ۹۵ جذب کردن عزم برای حرکت و اراده برای برنامه ریزی کاربردی و عملی است، اراده کردن برای حرکت کردن در مسیر اجرای اقتصاد مقاومتی خواسته شفاف و روشن است که رهبر معظم انقلاب در تعیین شعار سال ۹۵ به خوبی به آن اشاره کردند.
کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی با تاکید براینکه رهبری با بیان جزئیات تحقق اقتصاد مقاومتی نسبت به موضوعات انحرافی درباره اجرای اقتصاد مقاومتی هشدار لازم را دادند، گفت: ادامه روش های قبلی، معطوف کردن تمام توجه و نگاه به یک سمت با رویکرد برون گرایی به جای درون گرایی و قرار دادن همه تخم مرغ ها در سبد سیاست خارجه از جمله نکات و موضوعات انحرافی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است که دولتمردان و رئیس جمهور باید به آن توجه ویژه ای داشته باشند.
*رهبری با تاکید بر اقتصاد مقاومتی شاخصه انتخابات۹۶ را تعیین می کنند
وی افزود: اقتصاد مقاومتی را در مذاکره و رابطه با غرب دیدن یک روش غلط از منظر رهبری است، که متاسفانه دولتمردان ما دچار آن شده اند، یکی از بزرگترین موانع در بحث اقدام و عمل اقتصاد مقاومتی داشتن عزم، اراده و تفکر اجرای این مهم توسط دولت است که البته براساس سخنان رئیس دولت یازدهم و برخی از دولتمردان شاهد چنین رویکرد و تفکری نیستیم و تمام نگاه ها ی دولت به سمت جهان بیرون از کشور است.
حسینی با بیان اینکه تاکید چندین و چند باره رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی و عملیاتی وارد شدن به صورت بیان جزئیات تحقق اقتصاد مقاومتی نشان از ناامید شدن از تحقق اقتصاد مقاومتی توسط این دولت است، گفت: معتقدم که رهبر معظم انقلاب در حال ایجاد یک انتظار و تفکر و گفتمان اقتصاد مقاومتی در بین احاد مردم و جامعه هستند.
وی یادآور شد: معظم له با تاکید و تبیین اقتصاد مقاومتی در حقیقت شاخصه های انتخاب را برای انتخابات ۹۶در تعیین دولت اتی برای مردم مشخص می کنند و اینگونه خط مشی را روشن می کنند که باید دولتمردان برای آینده کشور انتخاب شوند که تمام دغدغه های آنان اقتصاد مقاومتی و نگاه درون گرا و مبتنی بر توانمندی داخلی باشد.
صاحب نیوز