سرویس: غیر تولیدی » نقلی 13:00 - دوشنبه 10 آذر 1393

قائم‌مقام دبیر ستاد امر به معروف اصفهان:

دستگاه‌‌های اجرایی نقش به‌سزایی در ترویج فرهنگ امر به معروف دارند

قائم‌مقام دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند نقش به‌سزایی در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ایفا کنند.

به گزارش اصفهان شرق؛ و به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل دامپزشکی استان اصفهان، حجت‌الاسلام مجتبی اخوان در نشست هم‌اندیشی و صمیمانه با مسئولان فرهنگی دامپزشکی استان در مورد جایگاه فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: فرهنگ‌سازی در مورد جایگاه این فریضه به‌طور شاخص بر عهده رسانه‌‌ها، ارگان‌ها و نهادهای فرهنگی بوده، ولی دیگر دستگاه‌ها نیز می‌توانند با فعالیت‌های مستمر شوراهای مربوطه و مدیریت مدبرانه و دلسوزانه در مجموعه نقش مهمی در نهادینه کردن و زنده نگه‌داشتن این فریضه در جامعه داشته باشند.

وی درباره اهمیت دستگاه‌های دولتی در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر افزود: این دستگاه‌ها که در واقع نماد عملی خدمات نظام برای مردم هستند، به‌طور یقین می‌‌توانند با انجام احسن و صادقانه وظایف، خوش‌بینی مردم را نسبت به مسئولان نظام بیش از پیش محقق کنند.

مسئول نماینده ولی فقیه در اداره‌کل دامپزشکی استان نیز در این نشست براحیا و اجرای فریضه امر به معروف در کل ادارها تاکید و بیان کرد: باید فریضتین بر رفتار و زندگی اداری کارکنان ظهور و بروز پیدا کند.

در این نشست حجت‌الاسلام احمدرضا کیانی، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در دامپزشکی استان با اشاره بر احادیث و روایات ائمه معصومین (ع) تصریح کرد: بقای اسلام و مسلمانان در جامعه در‌ صورتی محقق می‌شود که ثروت و اموال در جای خود و به حق مصرف شود و افراد بدانند و بتوانند معروف را در جای خودش عمل کنند.

در ادامه همچنین مدیرکل دامپزشکی استان به  برنامه‌ها و فعالیت‌های این اداره‌کل، در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: با توجه به شعار تذکر لسانی وظیفه همگانی است، تلاش برای نهادینه کردن این فریضه در نظام اداری کشور، امری ضروری است.

شهرام موحدی، با اشاره بر احادیث و روایات ائمه معصومین (ع) خاطرنشان کرد: بقای اسلام و مسلمانان در جامعه در صورتی محقق می‌شود که ثروت و اموال در جای خود و به حق مصرف شود و افراد بدانند و بتوانند معروف را در جای خودش عمل کنند.

وی با تاکید بر تلاش کارکنان این مجموعه به احیا و اجرای این فریضه الهی و نمود بارز آن  درکسب رتبه‌های برتر استان در طرح تکریم ارباب‌رجوع در چند سال اخیر اظهار کرد: همه مدیران و کارکنان در نظام اداری، باید اهمیت و روش‌های اجرای امر به معروف و نهی از منکر را آموخته و به درستی اجرا کنند و بستر‌سازان این اقدام در گام نخست، مدیران نظام اداری هستند که برای انجام اصلاحات اساسی و سلامت اداری، زمینه‌های لازم را برای نقادی و نقد‌پذیری فراهم کنند.

انتهای پیام

منبع:تسنیم

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.