طی یک دهه اخیر؛
تهدید آثار تاریخی اصفهان ناشی از خشکی زایندهرود است
تهدید آثار دیرینه و کهن به ویژه پلهای تاریخی اصفهان ناشی از خشکی زاینده رود طی یک دهه اخیر است.
به گزارش اصفهان شرق؛ خسرو کسائیان به نقش موثر رودخانه زایندهرود در اقتصاد، فرهنگ و تمدن فلات مرکزی ایران اشاره کرد و اظهار داشت: کشاورزی، صنعت و گردشگری استان اصفهان وابسته به رودخانه زاینده رود است و خشک بودن متوالی سبب کویر شدن این استان در سالهای آینده میشود.
وی مدیریت یکپارچه رودخانه زایندهرود را یکی از بندهای مصوب شورای عالی آب کشور برشمرد و افزود: تصمیمگیریها بسیار مطلوب و ارزنده در موضوع احیای زاینده رود صورت گرفته و امیدواریم این مصوبات در اسرع وقت از سوی سازمانهای مسوول اجرایی شود.
رییس اتاق اصفهان تهدید آثار دیرینه و کهن اصفهان به ویژه پلهای تاریخی را ناشی از خشکی زاینده رود طی یک دهه اخیر دانست و تاکید کرد: حفاظت از آثار تاریخی وظیفه همگان است و نباید زمینه نابودی آن را فراهم ساخت، زیرا این آثار تنها متعلق به اصفهان و اصفهانیها نیست، بلکه به تمام جهان تعلق دارد و این آثار ایران را نسبت به سایر کشورها متمایز ساخته است.
وی اتاق بازرگانی را بازوی مشورتی سه قوه برشمرد و گفت: اتاق وظیفه اجرایی ندارد، اما درصدد ارایه خدمات به مردم است و در این راستا با سازمانهای دولتی و غیر دولتی برای احیای این رودخانه و فعال شدن بخشهای کشاورزی و صنعت استان آماده همکاری دارد.
کسائیان بیان داشت: استان اصفهان خواستار برخورد بیادبانه و غیراصولی در موضوع آب زاینده رود نیست، بلکه با منطق و قانون خواستار احقاق حق آبهداران است.
منبع: ایمنا