ب شرب، بحران امروز، فاجعه فردا
ابوترابی: نباید از بحران زاینده رود برای کسب رای و منافع شخصی استفاده کنیم
نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه برخی نمایندگان به دنبال کسب رای و منافع شخصی هستند و با اینکه خانواده هایشان در اصفهان زندگی می کنند ولی باز هم مصالح و منافع این شهر را در نظر نمی گیرند و این اوج بی انصافی در حق چندین میلیون شهروند اصفهانی است.
به گزارش اصفهان شرق؛ ابوالفضل ابوترابی گفت: بحث زاینده رود دیگر بحرانی تر از آن است که ما به فکر جاری شدن آب در رودخانه باشیم در شرایطی که امروز ما برای تامین آب آشامیدنی مردم استان اصفهان با کمبود مواجه هستیم.
وی افزود: احیای تالاب گاوخونی در شرایط فعلی از مهمترین دغدغه های استان اصفهان است به همین منظور من طرحی را ارائه کردم و به استانداری انتقال دادم که که متاسفانه تاکنون پاسخی از جانب استاندار اصفهان دریافت نکردم و حتی دستور مطالعات این طرح را نیز صادر نکرده است. باید آگاه باشیم که با خشک شدن تالاب گاوخونی این تالاب به مرکز گرد و غبار در مرکز ایران تبدیل و اصفهان در زیر این غبار مدفون خواهد شد.
ابوترابی در توضیح اینکه طرح ارائه شده چیست، گفت: ما می توانیم پساب فاضلاب شهرهای غربی اصفهان را با تونل به تالاب گاوخونی منتقل کنیم و اصفهان را از یک فاجعه زیست محیطی نجات دهیم. باید با طرح هایی که زمان کمتری برای اجرا لازم دارند به فکر چاره اندیشی برای گاوخونی باشیم.
نماینده مردم نجف آباد در ادامه افزود: اینکه عده ای می گویند نمایندگان اصفهان وحدت لازم را در حل بحران زاینده رود ندارند درست نیست. مسئله آب یک بحران ملی است و نمایندگان سایر شهرها نیز باید به این موضوع از دیدگاه فرا منطقه ای نگاه کنند. متاسفانه برخی نمایندگان به دنبال کسب رای و منافع شخصی هستند و با اینکه خانواده هایشان در اصفهان زندگی می کنند ولی باز هم مصالح و منافع این شهر را در نظر نمی گیرند و این اوج بی انصافی در حق چندین میلیون شهروند اصفهانی است.
وی افزود: اگر تنها به دنبال قدرت و آرای مردم باشیم و مصالح را در نظر نگیریم، ظلم بزرگی در حق کشور انجام داده ایم و بعد ملی را فدای منافع شخصی و گروهی خود کرده ایم.
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: برای جاری شدن دوباره آب در رودخانه زاینده رود من و چهار نماینده دیگر استان به صورت جدی به دنبال اجرای طرح گلاب هستیم که در کوتاه مدت می تواند آب را دوباره به بستر زاینده رود برگرداند و اعتباری معادل ۵ میلیارد تومان برای آن در نظر گرفته ایم و شخص وزیر هم با پروژه گلاب موافقت کرده است. امیدواریم با اجرای این طرح در زمان کوتاه شاهد خروش زاینده رود باشیم.
منبع: ایرنا