مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان
پرداخت حق بیمه کشاورزان و مشاغل روستایی توسط دولت/ بیمهشدگان روستایی فقط بیمه پایه را میپردازند
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: در بیمه کشاورزان، مشاغل روستایی و عشایر از آنجایی که عشایر و روستاییان به علت تولیدکنندگی کارفرمایی ندارند، خویشفرما هستند و خدمات شهری را در دسترس ندارند، دولت به جای کارفرما حق بیمه را میپردازد.
به گزارش اصفهان شرق، محمدرضا واعظ مهدوی در همایش ملی فرآوردههای زنبور عسل از منظر زیستشناسی، سلامت و اقتصاد اظهار کرد: دنیای امروز دنیای علم است و علم به سمت دانشبنیان شدن میرود.
وی افزود: حل معضلات و مشکلات حوزه اقتصاد باید توسط دانشگاهیان برطرف شده و جزو دغدغه آنها قرار گیرد تا به صورت تخصصی به آنها بپردازند و زمینه حل مشکلات در دانشگاهها شکل بگیرد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: سیاستگذاران همایش ملی فرآوردههای زنبور عسل از منظر زیستشناسی، سلامت و اقتصاد باید همکاری بین بیمه برای حمایت از زنبورداران را پیگیر شوند.
وی خاطرنشان کرد: امروزه تولیدکنندگان بخشی از درآمد خود را صرف واحد تحقیق و مطالعه به منظور تولید علم قرار میدهند؛ کشاورزی بخش مهمی از تولید ملی کشور است و هیچ کشوری به مرز توسعه نمیرسد مگر این که از کانال تولید رد شده و از تولیدکنندگان حمایت کرده باشد.
واعظ با بیان این که بیمه یکی از ابزارهای حمایت از تولیدکنندگان است، اذعان داشت: در بیمه کشاورزان، مشاغل روستایی و عشایر از آنجایی که عشایر و روستاییان به علت تولیدکنندگی کارفرمایی ندارند، خویشفرما هستند و خدمات شهری را در دسترس ندارند، دولت به جای کارفرما حق بیمه را میپردازد.
وی در ادامه تصریح کرد: به این ترتیب بیمهشدگان روستایی بیمه پایه را میپردازند و چون بیمه ضریب امنیت مهمی را در زندگی دارد، تمام کارگران زنبور عسل با ماهی20 هزار تومان و با کمترین مبلغ بیمه خواهند شد.
محمد ربانی عضو شورای سیاستگذاری همایش ملی فرآوردههای زنبور عسل از منظر زیستشناسی، سلامت و اقتصاد نیز اظهار کرد: یکی از اهداف برگزاری این نشست، ایجاد نگاه جامعنگر به این عرصه از دانش، پژوهش و صنعت است نگاهی که از بنیاد معرفتی آغاز و به تولید ثروت خاتمه پیدا کند.
وی افزود: زنبور عسل با فرهنگ ما آمیخته شده و با توجه به رویکرد اخیر مورد توجه طب مکمل قرارگرفته است؛ در قرآن، اشعار و ادبیات عسل جایگاه خاصی دارد و این جایگاه در فرهنگ مصرف و سبد غذایی خانوادهها رو به رشد است.
عضو شورای سیاستگذاری همایش ملی فرآوردههای زنبور عسل از منظر زیستشناسی، سلامت و اقتصاد گفت: نقش عسل و فرآردههای آن در اشتغالزایی، فواید غذایی آن و… ترغیبکننده افزایش سرانه مصرف و حمایت از تولید آن نیز است.
وی تأکید کرد: برای فعالیت در این حوزه نیازمند تسهیل جذب دانشآموختگان، کمک به تنوع محصولات، تسهیل استانداردسازی و صادرات و
در کل پیوند حلقه تولید به حلقه تولید ثروت است.
انتهای پیام/فارس