معاون حوزههای علمیه اصفهان:
دست به قلم شدن طلاب حوزه علمیه از اهداف جشنواره علامه حلی باشد
معاون حوزههای علمیه اصفهان گفت: هدف اصلی جشنواره علامه حلی، تشویق حوزهها و طلاب حوزههای علمیه برای دست به قلم شدن و تحقیق کردن است که نیاز امروز جامعه می باشد.
به گزارش اصفهان شرق: نشست خبری چهارمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان با حضور معاون آموزش و پژوهش حوزه های علمیه خواهران و برادران استان اصفهان، برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین محسن جلالی در جمع خبرنگاران حاضر در نشست اظهار کرد: جشنواره علامه حلی مدت ۶ سال است که در سطح کشور و همچنین به مدت ۴ سال است که در استان اصفهان برگزار می شود. در حوزههای علمیه کنار آموزش که طلاب تا مقاطع بالا و در سطح اجتهاد درس میخوانند و مقاله و پژوهش انجام میدهند، در سالهای اخیر برای حمایت ویژه از تحقیقات، پژوهشها و مقالات طلاب، همایشها و جشنوارههای مختلفی در حوزههای علمیه برادران و خواهران شکل گرفته است. در حوزه خواهران مکانیزمی برای مقاطع و تحقیقات پایانی وجود دارد و در حوزه برادران برای پایه 3، 6 و 8 تحقیقات و مقاله نویسی الزامی بوده و علاوه بر آن افراد با مقاطع بالاتر و با همین محدود سنی به صورت آزاد در جشنواره شرکت داده میشوند.
وی با اشاره به هدف برگزاری جشنواره علامه حلی بیان کرد: هدف اصلی جشنواره علامه حلی، تشویق حوزهها و طلاب حوزههای علمیه برای دست به قلم شدن و تحقیق کردن است که نیاز امروز جامعه است زیرا در حوزههای علمیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در سطح بالائی انجام میشود که باید برای عرضه به جامعه وارد مرحله نشر شود.
ابوذر دهقانی دبیر چهارمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان در این نشست، با اشاره به رشته های شرکت در جشنواره افزود: شرکت کنندگان مجاز بودند در ۱۰ رشته خواص آثار قلمی خود را ارسال کنند بعلاوه اینکه در بخش ویژه با عنوان پژوهش اقتصادی با نگرش اقتصاد مقاومتی نیز مجاز به ارسال اثر بودند.
وی همچنین از حضور 800 نفر به عنوان مدعو در مراسم اختتامیه خبر داد و افزود: حضور معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها و پژوهشکده ها، مسؤولین آموزش و پرورش استان در مراسم اختتامیه از دیگر نکات این دوره از جشنواره علامه حلی در استان اصفهان است که در این دوره 14 مقاله از برادران و 18 مقاله خواهران مورد تقدیر قرار می گیرد.
دبیر چهارمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان همچنین قرائت پیام ویژه آیت الله مظاهری در مراسم اختتامیه این جشنواره را از بخش های ویژه این مراسم دانست و گفت: این مراسم با سخنرانی ویژه حجه الاسلام سید محمد کاظم طباطبایی، رئیس دانشکده قرآن و معارف حدیث قم، حجه الاسلام سید علی عماد، معاون پژوهشی حوزه های علمیه برادران کشور و همچنین استاد خالقی، معاون پژوهشی حوزه های علمیه خواهران کشور برگزار می شود.
دهقانی به کارهای انجام شده در این دوره از جشنواره علامه حلی اشاره کرد و گفت: در این دوره از جشنواره وبگاه اختصاصی دبیرخانه جشنواره چهارم افتتاح شده است، ضمن اینکه سامانه ثبت نام استانی آثار، سامانه ثبت نمرات ارزیابی و تحلیل داده ها نیز راه اندازی شده است، در این جشنواره برای اولین بار جلسه هم اندیشی مشترک مسوولین حوزه های علمیه خواهران و برادران نیز برگزار شده است.