تامین آب برای اصفهان در بلاتکلیفی؛
سفر رییس جمهور به خوزستان فاتحه بهشت آباد را می خواند؟
با مصاحبه های انجام شده توسط مسوولان استان های همسایه نسبت به اصفهان و با گنجانده شدن افزایش برداشت از زاینده رود برای انتقال به یزد در بودجه سال آینده، آیا باید فاتحه زاینده رود و بهشت آباد خوانده شود.
به گزارش واحد رصد فضای مجازی اصفهان شرق: تامین آب برای حوزه کشاورزی بحث چالش برانگیز اصفهان بوده که نه تنها علاج نشد بلکه پای آب شرب نیز به میان آمد.
در این میان خشکسالی های متعدد که امسال اصفهان وارد هفتمین سال آن شد به همراه کم لطفی استان های همسایه که در تمامی سایت ها و نشریه های خبری استان اصفهان را غاصب معرفی کردند باعث شد تا طرح های آبرسانی به اصفهان در حد حرف باقی بماند.
در این میان تنها مالیات اصفهان وصول شده و به همه استاهای کشور جانی تازه می بخشد و آب باقیمانده نیز سرازیر صنایع و نیروگاههای می شود که نه تنها هوای اصفهان را آلوده می کنند بلکه تنها سرمایه آبی استان را می بلعند تا برق و مالیاتشان نصیب سایر بخشهای کشور شود.
در اوایل پاییز خبر آمد که نمایندگان اصفهان روزهای یکشنبه جلساتی را با مجمع نمایدگان استان های مرکز ایران پیرامون چگونگی تامین آب در این مناطق برگزار می کنند تا علاوه بر آرام کردن جو این ناحیه، چگونگی تامین آب را نیز با رایزنی حل و فصل کنند اما هنوز تاثیر این جلسه ها اطلاع رسانی نشده و تنها پس لرزه اش مصاحبه های خارج از ادب نمایندگان این استان ها و استانداران آنهاست که در رسانه هایشان منعکس می شود.
رییس مجمع نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی در این زمینه به صاحب نیوز گفت: جلسه های هفتگی با روسای مجامع نمایندگی استان های مرکز ایران در مجلس ادامه دارد.
عباسعلی منصوری ادامه داد: قرار شده تا مساله کم آبی در این مناطق کارشناسی شود.
وی در پاسخ به این پرسش که علت رفتار و مصاحبه های تند نمایندگان این استان ها که منجر به تنش میان مردم استان های مرکزی ایران شده چیست؟، گفت: به نظر می رسد بعضی از نمایندگان رویکرد دیگری را در پیش گرفته اند با این وجود نمایندگان استان در مجلس از حق اصفهان دفاع می کنند.
منصوری اظهار امیدواری کرد که نمایندگان اصفهان در کمیسیون تلفیق بتوانند برای مشکل کم آبی اصفهان و پروژه های مربوط به آن تدبیری بیندیشند.
به گزارش صاحب نیوز، این عضو کمیسیون امنیت ملی از وضعیت احداث تونل بهشت آباد اظهار بی اطلاعی میکند و از سرنوشت آن خبری ندارد.
این سخنان در حالی ابراز میشود که رییس جمهور امروز سه شنبه نخستین سفر کاری خود در دولت یازدهم را با سفر به خوزستان آغاز کرده و بدون شک در این سفر استاندار و نمایندگان این استان درباره بهشت آباد و انتقال آب به اصفهان نیز اظهار نظر میکنند و امیدورایم سخنان روحانی به عنوان عالی ترین مقام دولت در پاسخ به این اظهار نظرها جلوی اجرای پروژه ای که به گفته کارشناسان منافع هر چار استان مرکزی را تامین می کند نگیرد.
شواهد و مطالعات میدانی صاحب نیوز نشان از آن دارد که پروژه بهشت آباد که به قرار گاه خاتم الانبیا سپرده شده به آرامی در حال پیشروی است اما این پیشروی در خاک استان اصفهان در حال انجام است و استان چهار محال وبختیاری اجازه ساخت پروژه مذکور که یک طرح ملی است را در خاک خود نداده است.
با مصاحبه های انجام شده توسط مسوولان استان های خوزستان و چهار محال بختیاری نسبت به اصفهان و با گنجانده شدن افزایش برداشت از زاینده رود برای انتقال به یزد در بودجه سال آینده، آیا باید فاتحه زاینده رود و بهشت آباد خوانده شود.