سرویس: اقتصادی 13:32 - چهارشنبه 26 اسفند 1394

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان:

قیمت گوشت در آستانه نوروز ثابت مانده است/ افزایش میزان تولید گوشت در بهار

رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: در آستانه نوروز افزایش قیمتی را شاهد نیستیم و قیمت انواع مختلف گوشت در هفته‌های اخیر که منتهی به شلوغی بازار عید است ثابت مانده است.

به گزارش اصفهان شرق؛ رضا انصاری اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه نوروز قرار داریم بازار گوشت قرمز شرایط بهتری را  نسبت به چند ماه گذشته تجربه می‌کند.

وی افزود: با همکاری دستگاه‌های مربوطه مراحل تنظیم بازار در شب عید در حال انجام است و خوشبختانه افزایش قیمتی را نیز در آستانه نوروز شاهد نیستیم و قیمت انواع مختلف گوشت در هفته‌های اخیر که منتهی به شلوغی بازار عید است ثابت مانده است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با اشاره به قیمت انواع گوشت در بازار بیان کرد: گوشت گوسفندی درجه یک در حال حاضر هرکیلوگرم 32 هزار تومان، گوشت گوساله مخلوط هر کیلوگرم 31 هزار تومان و گوشت شتر هر کیلوگرم 36 هزار تومان عرضه می‌شود.

وی اظهار داشت: حدود 1.5ماه است که قیمت گوشت در بازار افزایش نداشته و در حال حاضر از نظر قیمت و وضعیت بازار در شرایط ثابتی قرار داریم که تجربه سال‌های قبل نشان داده این وضعیت تا بعد از عید و حدود نیمه‌های اردیبهشت ماه نیز ادامه دارد.

انصاری گفت: خوشبختانه بازار گوشت بحران را پشت سر گذاشته و امیدوار به فصل بهار هستیم، چون میزان تولید گوشت در این ماه‌‍‌ها افزایش پیدا می‌کند و وضعیت بازار نیز بهبود پیدا خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تولید بیشتر از تقاضا است، گفت: گرانی گوشت سبب می‌شود تا شهروندان نتوانند به مقدار مناسب از این ماده خوراکی خریداری کنند، اما باید در نظر داشت که 6 عدد ساندویچ و همبرگر مبلغی حدود 90 هزار تومان هزینه در بردارد در حالی که گوشت خالص که خوراکی سالم است برای غذای 7 نفر حدود 40 هزار تومان است.

تسنیم

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.