هجمه رسانههای بیگانه؛ اعتبار زدایی از شورای نگهبان و اصل انتخابات
هجمه تبلیغی رسانه های بیگانه درقبال انتخابات که در روزهای گذشته و با دستمایه بررسی صلاحیت ها معطوف به القاء انتخابات غیررقابتی در ایران و مشروعیتزدایی از عملکرد شورای نگهبان بود به مرور به سمت مشروعیت زدایی و اعتبار زدایی از اصل انتخابات سوق پیدا کرده است.
به گزارش اصفهان شرق؛ هجمه تبلیغی رسانه های بیگانه درقبال انتخابات که در روزهای گذشته و با دستمایه بررسی صلاحیت ها معطوف به القاء انتخابات غیررقابتی در ایران و مشروعیت زدایی از عملکرد شورای نگهبان بود به مرور به سمت مشروعیت زدایی و اعتبار زدایی از اصل انتخابات سوق پیدا کرده است.
به گزارش سرویس سیاسی شفاف، رسانه های بیگانه تحرکات جدیدی را در عرصه انتخاباتی آغاز کرده اند. صدای آمریکا سخنان ولی الله سیف را که از نظارت این بانک بر نظام بانکی برای جلوگیری از ورود پول های کثیف به رقابت های انتخاباتی خبر داده است، دست مایه گزارش خود قرار داد ؛ ” ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی شنبه سوم بهمن درباره اقدامات بانک مرکزی برای جلوگیری از ورود پول های کثیف به انتخابات مجلس گفت که نظام بانکی ایران دارای سیستم پیشرفته ضدپولشویی است و اقدامات لازم در این رابطه در حال انجام است به گفته او اگر مورد مشکوکی در زمینه ورود پول های کثیف به انتخابات دیده شود، پیگیری شده و با آن برخورد خواهد شد ” .
صدای آمریکا در ادامه به سابقه سازی در زمینه این خبر پرداخته و به اظهارات گذشته برخی ازمسئولان در این زمینه استناد کرده است: ” ورود پول های کثیف به تبلیغات انتخاباتی نامزدهای مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار سال گذشته از سوی وزیر کشور ایران مطرح شد. عبدالرضا رحمانی فضلی اسفند ماه سال گذشته به رسانه های ایران از ورود بخشی از پولهای مربوط به قاچاق مواد مخدر به حوزه سیاست ایران در قالب کمک به نامزدها در انتخابات و برای تصمیمسازی، خبرداد ” .
رادیو فردا هم درگزارش مشابهی همین رویه را درپیش گرفته است و به مستندات رادیو آمریکا دراین زمینه متمسک شده است؛ ” پس از آن عبدالرضا رحمانی فضلی به مجلس رفت و در جلسه علنی در دفاع از سخنانش گفت منظورش آن نبوده که «پول کثیف» هم اکنون وارد سیاست شده، بلکه قصدش هشدار در مورد احتمال ورود اینگونه پولها در انتخابات بوده است ” .
در عین حال رادیو فردا رقابت انتخاباتی درایران به خصوص وضعیت اعتراض اصلاح طلبان به ردصلاحیتها را نیز از نظر دور نداشته و در دوگزارش جدا گانه به فضاسازی دراین زمینه پرداخته است.
اقدام اصلاح طلبان برای رایزنی به روایت الهام فخاری مسئول روابط عمومی شورای اصلاح طلبان ازجمله سوژه هایی است که ازسوی این شبکه مورد توجه قرارگرفته است: ” در ادامه خبرهای مربوط به آخرین اقدامات شورای سیاستگذاری ائتلاف اصلاحطلبان برای پیگیری وضعیت نامزدهای رد یا احراز صلاحیت نشده در هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، الهام فخاری مسئول روابط عمومی این شورا از رایزنی با «افراد مؤثر» در انتخابات خبر دادهاست ” .
از دیگر نکات این گزارش تاکید شورای اصلاح طلبان بر ادامه ی حضور درانتخابات به رغم ردصلاحیتهای گسترده است؛ ” تعدادی از شخصیتهای اصلاحطلب حسین مرعشی، محمدرضا عارف و عبدالواحد موسوی لاری تأکید کردهاند اصلاحطلبان با وجود ردصلاحیتهای گسترده «صحنه سیاست را ترک نمیکنند» و تلاش میکنند از بین افراد نزدیک به «مشی اصلاحطلبی» کاندیداهایی را معرفی کنند ” .
در عین حال این شبکه با بهره گیری از برخی واکنش های داخلی به ردصلاحیت ها، سیاست مشروعیتزدایی از شورای نگهبان را نیز همچنان ادامه داده است؛ ” علاوه بر اصلاحطلبان، برخی چهرههای اصولگرا از جمله عباس واعظ طبسی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، قربانعلی دری نجفآبادی، امام جمعه اراک و علی مطهری نماینده تهران در مجلس، به رد صلاحیت گسترده نامزدهای انتخابات مجلس اعتراض کردهاند ” .
شفاف