سرویس: غیر تولیدی » نقلی 14:14 - پنجشنبه 07 آبان 1394

سرانجام داستان فیلترینگ تلگرام به کجا رسید؟

زمزمه های فیلترینگ تلگرام از مدت ها پیش در فضای مجازی شنیده می شود.

به گزارش اصفهان شرق؛ طی روزهای گذشته اخبار ضد و نقیضی در خصوص فیلتر شدن تلگرام در فضای مجازی منتشر شد.

 

انتشار این اخبار  از آنجایی گسترش یافته بود که در این نرم افزار پیام رسان گروه ها و ربات های غیر اخلاقی به سرعت در حال افزایش یافتن بود و این مسئله نگرانی برخی از ارگان های انقلابی را برانگیخت.

 

بر همین اساس  مرکز بررسی جرائم سازمان یافته از مراكز  وابسته  به فرماندهي پدافند سايبري سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نسبت به این مسئله هشدار داده بود.

 

وزیر ارتباطات نیز اعلام کرد که مسئولان تلگرام نسبت به فیلترینگ بخش های غیر اخلاقی این نرم افزار اقدام کرده اند اما باز هم مرکز بررسی جرائم سازمان یافته اطلاع داد که این کانال های غیر اخلاقی و مستهجن در دسترس قرار دارند.

 

در ادامه این مسئله دادستان کل کشور اعلام کرد که به زودی در خصوص فیلترینگ این نرم افزار تصمیم گیری خواهد شد و زمان آن را جلسه چهارشنبه اعلام کرد.

 

تصمیم گیری در خصوص فیلترینگ به جلسه آینده موکول شد

 

عبدالصمد خرم‌ابادی درباره نتیجه جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اظهار داشت: جلسه امروز کارگروه طبق قرار قبلی برگزار شد و تا آخر وقت ادامه داشت.

 

دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت:‌در این جلسه موضوع نرم‌افزار تلگرام بررسی شد اما به دلیل غیبت اعضا و به حدنصاب نرسیدن جلسه تصمیم‌گیری درباره این پیام‌رسان به جلسات بعدی موکول شد.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.