در افتتاح کتابخانه شهدای غواص جندان مطرح شد؛
مسئولان فرهنگ کتابخوانی را در بین جوانان ارتقاء بخشند
معاونت اداره کل کتابخانه های عمومی استان گفت: وجود 5 کتابخانه نهادی و عضویت بالای جوانان بن رودی، نمونه بارز فرهنگ کتابخوانی در این منطقه است.
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق از ورزنه، کتابخانه عمومی شهدای غواص روستای جندان با حضور مسئولان استانی و محلی افتتاح شد.
معاونت اداره کل کتابخانه های عمومی استان با اشاره به اهمیت کتابخوانی در بین جوانان بخش بن رود گفت: مقوله کتاب و کتابخوانی دارای سابقه ای تاریخی در ایران است و امروزه مسئولان باید با جدیت این مبحث را در بین جوانان، دنبال کنند و در این خصوص، وجود 5 کتابخانه نهادی و عضویت بالای جوانان بن رودی، نمونه بارز فرهنگ کتابخوانی در این منطقه است.
هلاکویی با بررسی چهار رکن اصلی در زمینه کتاب و کتابخوانی و ارتقاء ان در بین عموم، اظهار کرد: ساختمان کتابخانه، کتاب، نیروی کارآمد در کتابخانه ها و در نهایت مراجعه کننده از شاخصه های بارز در زمینه اهمیت دادن به این مقوله است.
بخشدار بن رود، نامگذاری کتابخانه به نام شهدای غواص را نشان از عشق وافر خانواده های این بخش به شهید و شهادت عنوان و افزود: یاد شهدا را باید در قلب عموم زنده نگه داریم و مسلما نامگذاری مراکز یکی از راهکارهای ایده ال در این زمینه است.
امام جمعه شهر ورزنه در ابتدای سخنان خود، شهادت مظلومانه حجاج بیت الله الحرام در منا و مسجد الحرام را نشان از عدم کفایت دولت عربستان و آل سعود در برگزاری مراسم حج عنوان کرد.
حجت الاسلام شامحمدی این جریان را با مقوله کتاب و کتابخوانی پیوند زدند و عدم مطالعه در شناخت حقایق راستین و یا مطالعه غلط و اشتباه در آموزه های دینی وهابیتی که در عربستان جاری است را دلایل به وجود آمدن این فجایع عظیم در عربستان و دیگر بلاد اسلامی(فجایعی که توسط داعش که منبعث از آموزه های وهابیت است) دانست.
وی تجهیز کتابخانه ها را به کتب علما در پاسخ به شبهات دینی مطرح شده را یکی از ضروریات برشمرد و خواستار این مهم و انعکاس آن به مراکز تصمیم گیر شد.
امام جمعه نامگذاری یکی از سالن های مطالعه کتابخانه به نام شهدای منا را درخور و شایسته این ایام دانست.
گفتنی است این مراسم با حضور معاون مدیر کل نهاد کتابخانه های عمومی استان اصفهان، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اصفهان و مسئولان محلی برگزار شد.
لازم به ذکر است، عملیات احداث و عمرانی این کتابخانه در سال 1386 توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان شروع شد و در سال 1393 با اتمام عملیات عمرانی به بهره برداری رسید و به اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان واگزار گردید.