در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش جرقویه مطرح شد؛
محرومیت های تحصیلی جرقویه علیا، قطعه ای از پازل مشکلات است
بخشدار جرقویه علیا گفت: بعضی از مسئولان از برخی محرومیت ها اطلاعی ندارند و باید با استفاده از پتانسیل برخی رسانه ها نظیر رسانه اصفهان شرق و صدا و سیما بتوان در این خصوص استفاده برد.
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق در جرقویه علیا: اولین جلسه شورای اداری آموزش و پرورش جرقویه علیا عصر امروز و در آستانه بازگشایی مدارس با حضور مسئولان بخش و همچنین اعضای شورا در اداره آموزش و پرورش جرقویه علیا برگزار شد.
نوریان در خصوص عملکرد آموزش و پرورش منطقه در سال گذشته، مشکلات سرویس ایاب ذهاب دانش آموزان و دبیران مطالبی عنوان کرد.
بخشدار جرقویه علیا فرا رسیدن فصل تعلیم و تربیت و بازگشایی مدارس را به حضار، فرهنگیان و دانش آموزان تبریک گفت و تاکید کرد: یکی از مواردی که در مناطق محروم می تواند گره گشای بیشتر مشکلات باشد تعامل و همکاری بین ارگان ها و نهادها می باشد و می توان با مشورت و مطالعه دقیق برنامه های بلند مدتی را ارائه و مشکلات را قدم به قدم حل کرد.
بهزادفر عدم اطلاع رسانی برخی محرومیت های منطقه در زمینه تحصیلی را یکی دیگر از مشکلات منطقه عنوان و افزود: بعضی از مسئولان از برخی محرومیت ها اطلاعی ندارند و باید با استفاده از پتانسیل برخی رسانه ها نظیر رسانه اصفهان شرق و صدا و سیما بتوان در این خصوص استفاده برد تا مسئولان در راستای شناخت مشکلات با پتانسیل های بخش آشنا شوند.
وی یکی دیگر از مشکلات منطقه را کمبود درآمد هم برای مردم و هم برای ارگان هایی مثل شهرداری و بخشداری و همچنین آموزش و پرورش عنوان کرد.
بهزادفر راه برون رفت از این مشکل را ایجاد صنعت گردشگری در منطقه و جذب سرمایه گذاران برای ایجاد این ضنعت دانست و از همه مسئولان خواست با همکاری و تعامل در آینده نزدیک بتوان منطقه را به قطب گردشگری تبدیل و نمونه اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری و مسئولین نظام می باشد را در منطقه اجرایی کنیم زیرا منطقه جرقویه علیا این پتانسیل را داراست و از اینکه در سال های قبل به این موضوع توجهی نشده است ابراز تاسف کرد.
نماینده عالی دولت در جرقویه علیا در موضوع مشکلات موجود در ایاب ذهاب دانش آموزان و دبیران بعلت بعد مسافت بین اصفهان حسن آباد و پراکندگی روستاها اظهار کرد: مسئله ایاب و ذهاب کارکنان دولت باید در منطقه حل شود چرا که دغدغه ایاب و ذهاب در عملکرد شخص تاثیر مستقیم دارد.
وی تاکید کرد: با ایجاد خط دایم بین حسن آباد و اصفهان و همچنین ایجاد ترمینال مسافر بری جهت ساماندهی در حرکت اتوبوس ها و مینی بوس ها و همچنین خدمات بهتر ، این قول را خواهیم داد که موضوع را در طرح ترافیک شهرستان مطرح و این مسئله بطور جد پیگیری شود تا مشکل ایاب و ذهاب کارکنان دولت در منطقه حل شود.
در ادامه ایروانی شهردار شهر حسن آباد نیزدر سخنان کوتاهی گفت: شهرداری آمادگی لازم را جهت همکاری با آموزش و پرورش و ارگان های دیگر را دارد و در همین راستا ستاد مهر را در شهرداری در استانه بازگشایی مدارس تشکیل داده است و اقداماتی را در جهت شاداب کردن محل عبور دانش آموزان انجام خواهد دا.
اقدامات شهرداری:
خط کشی معابر و محل عبور دانش آموزان، نظافت معابر خصوصا معابری که به آموزشگاها منتهی می شود، تزیین میادین شهر، نصب بنر و پوستر در خصوص بازگشایی مدارس و در اختیار قراردادن امکانات شهرداری در حد امکان به آموزش و پرورش و آموزش از طرف کارکنان شهرداری در زمینه های مختلف به دانش آموزان.
در ادامه اعضای شورای آموزش و پرورش در مورد مشکلات مدارس( کمبود دبیر خواهر، مختلط بودن دانش آموزان ابتدایی در بعضی روستاها، مشکل ایاب ذهاب دانش آموزان روستایی، با توجه به محروم بودن منطقه و کمبود امکانات آموزشی جرقویه علیا در کنکور منطقه 2 معرفی می شود و این طبق عدالت نیست در این مورد مقرر شد یکی از اعضا این موضوع را پیگیری کند و.. ) به بحث و تبادل نظر پرداختند و راهکاریی جهت کاهش مشکلات مربوطه بیان داشتند.
همچنین مقرر شد زنگ مهر در روز اول مهر در دو مکان یکی در مجتمع پیامبر اعظم(ص) در دهستان جرقویه علیا و یکی هم در مجتمع امام صادق(ع) در دهستان رامشه با حضور فرهنگیان و دانش آموزان و مدیران منطقه برگزار شود.
محرومیت های تحصیلی ، محرومیت های تحصیلی ، محرومیت های تحصیلی ،