چای سبز بهتر است یا چای سیاه؟
تحقیقات نشان داده است مزایای هر دو نوع چای برای سلامت انسان عبارت است از…
به گزارش اصفهان شرق؛ تمام انواع چای ترکیبات آنتیاکسیدانی موسوم به کاتچین (catechins) دارد. برگهای چای سیاه حاوی مواد اکسیدکننده بیشتری نسبت به برگهای چای سبز است، اما چای سیاه آنتیاکسیدان کمتری نسبت به چای سبز دارد.
تحقیقات نشان داده است مزایای هر دو نوع چای برای سلامت انسان عبارت است از کاهش میزان کلسترول خون و کاهش نرخ ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی. مطالعات انجام شده در سال 2006 در دانشگاه برلین نشان داد با وجود آن که به نظر می رسد چای سبز مزیت بیشتری نسبت به چای سیاه دارد، علت این برتری تاحدودی ممکن است به علت نوشیدن بدون شیر این چای باشد.
در برخی کشورها مرسوم است چای سیاه را همراه با شیر مصرف می کنند اما واقعیت این است مصرف شیر همراه چای سیاه فایده ای برای سلامتی قلب و عروق ندارد. همچنین مطالعات انجام شده در چین (سال 2012 ) نشان داد مصرف چای سبز سبب اصلاح آسیب هایی می شود که به علت افزایش سن در سلول های مغزی رخ می دهد.
منبع:راه دانا