سرویس: تولیدی » خبر پوششی 09:59 - چهارشنبه 13 آذر 1392

درمانگاه سوم شعبان برسیان توجه مسئولین را می طلبد

مدیریت درمانگاه سوم شعبان برسیان گفت: نیروی پزشک اصلی ترین نیاز درمانگاه است و متاسفانه این مهم به خاطر برخی مشکلات هنوز حل نشده است.

eft3

به گزارش اصفهان شرق: انگار همین دیروز بود زمانی که در همین مکان همه مسئولین گرد هم آمده بودند تا افتتاح مکانی را جشن بگیرند که قرار بود پلی کلینیکی در راستای درمان در بخش هایی همچون پزشکی عمومی، بستری مردان و زنان، چشم پزشکی، دندان پزشکی، آزمایشگاه، اتاق عمل و تزریقات می‌باشد و از نظر تجهیزات و خدمات در منطقه شرق اصفهان بی نظیر محسوب شود.

در روز پنجشنبه مورخ 12/8/90 طی مراسمی پلی کلینیک و درمانگاه سوم شعبان برسیان با حضور تنی چند از مسئولین استان، محلی، اعضای مجمع خیرین حوزه بهداشت و سلامت دقیقا2سال ویک ماه پیش افتتاح شد.

یکی از سخنرانان آن مراسم دکتر احمد جمشیدی مدیر مرکز بهداشت شماره یک اصفهان بود که ضمن اشاره به اقدامات خیرین گفت: لازم است خیرین دید سلامت نگر داشته باشند و در زمینه پیشگیری از بیماریها نیز سرمایه گذاری نمایند که همانا توسعه امور زیر بنایی بهداشتی نیاز به هزینه در بخش درمان را کاهش میدهد.

حال در مانگاهی که قرار بود مرکزی توسعه یافته برای کمک به مردم منطقه شرق اصفهان شود فقط با یک پزشک و 2 دندان پزشک فعالیت میکند و اگر نگاهی به درون این درمانگاه بیندازیم خواهیم دید که در ساعت هایی از شب چراغ داروخانه ی مجهز این درمانگاه تنها روشنایی درمانگاه 2 سال پیش است.

بر این اساس گفتگویی را با دکتر مهران سبحانی مدیریت درمانگاه سوم شعبان برسیان داشتیم در ابتدا با سوال خبرنگار اصفهان شرق مبنی بر فعالیت های انجام شده در این درمانگاه اظهار داشت: حدود دو سال و یک ماه است که این درمانگاه به همت حاج بهروز سلیمانی با هدف پیگیری و کمک به درمان اهالی بومی این منطقه احداث شد امید در ساختن این مرکز به عنوان پلی کلینیک با چند بخش درمانی کلیک خورد ولی امروز فقط با یک پزشک و دو دندان پزشک آن هم در نیم روز فعالیت دارد، البته داروخانه تا شب برای ارائه خدمات باز میباشد.

وی  به نیاز این مرکز درمانی اشاره و افزود: نیروی پزشک اصلی ترین نیاز درمانگاه است و متاسفانه این مهم به خاطر برخی مشکلات هنوز حل نشده است.

دکتر سبحانی با اشاره به برخی مسایل مربوط به عدم تامین نیروی این درمانگاه گفت: بُعد زیاد مسافت این منطقه با مرکز شهر اصفهان، عدم حمایت بیمه ای در این درمانگاه به دلیل حمایت نشدن برخی بیمه ها اعم از بیمه ی روستایی در این منطقه، ایاب و ذهاب سخت پزشکان از عوامل عدم جذب نیرو در این درمانگاه است.

مدیریت درمانگاه سوم شعبان تصریح کرد: این درمانگاه به دلیل اینکه خود گردان اداره میشود و تحت حمایت دانشگاه علوم پزشکی قرار ندارد در قبال در مان هزینه ی بالاتری نسبت به درمانگاهای دانشگاهی دارد  و شاید این دلیل اصلی در مواجه شدن باعدم نیرو و تعطیلی در نیمی از روز و شب است.

دکتر سبحانی با اشاره به وضعیت مالی مردم در دوران خشکسالی گفت: فشار مالی وارده بر خانواده های کشاورز منطقه سبب این شده است که گاهی کیفیت کار این درمانگاه فدای هزینه های پایین درمانگاههای دیگر شود.

در این رابطه با پیگیریهای انجام گرفته افزود: جلسات متعددی با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان داشتیم که متاسفانه هنوز به مرحله ای عملکرد نرسیده ایم و جای تاسف دارد که این درمانگاه با عدم توجه کافی و با این شرایط تعطیل شود.

دکتر مهران سبحانی تنها انگیزه کار در این پلی کلینیک را عاشق بودن به کار عنوان کرد و افزود: چیزی که موجب دوام در این راه است عشق و انگیزه من به کار مفید بوده و گر نه در این درمانگاه و با شرایط موجود و عدم حمایت سودی عاید افراد نخواهد شد.

وی در پایان از مسئولین تقاضای نگاه عمیق تری به درمانگاه سوم شعبان برسیان را داشت و گفت: تلاش برای راه اندازی همه جانبه این درمانگاه به نفع مردم زحمت کش منطقه است و نگذاریم تلاش خیرین در بنیان کردن این بنا به هدر رود.

 

همچنین بخوانید:

2 نظر در مورد “درمانگاه سوم شعبان برسیان توجه مسئولین را می طلبد”

  1. احمد رضا گفت:

    واقعا حیفه که افراد بی تفاوتی کنند.
    این همه استقبال و امروز ……

  2. نقد گفت:

    مردم شرق اصفهان باید از هر نظر محروم باشند
    اشکالی نداره، حالا هم که یه خیر پیدا شده برا ما کار کرده، کسی حمایت نمی کنه .

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.