سرویس: دین و اندیشه » ماه رمضان 09:20 - دوشنبه 08 تیر 1394

نان سنگک بخورید تا کمتر تشنه شوید

مصرف نان‌های سبوس‌دار در وعده‌های افطار و سحر کمک زیادی در کاهش تشنگی درماه رمضان می‌کند.

به گزارش اصفهان شرق؛ پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزه‌داران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نان‌های سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نان‌های سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند.

وی افزود: این نان‌ها به دلیل داشتن فیبر فراوان می‌توانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد.

این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزه‌داران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده می‌شود یبوست است که مصرف این نان‌ها و میوه‌های دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات می‌تواند در کاهش آن موثر باشد.

منبع:تسنیم

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.