برگزاري كلاس هاي پرورش قارچ در منطقه جرقويه عليا
در ادامه برگزاری دوره های خود اشتغا لي واجرای طرح اقتصاد مقاومتي كلاس پرورش قارچ با حضورعلاقه مندان به این حیطه ی کاری تشكيل شد .
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق از جرقويه عليا، مسئول جهاد كشاورزی جرقويه سفلي در اين دوره در مورد طرز تهيه كمپوست و انواع قارچ هاي خوراكي مباحثي را مطرح كرد .
مهندس علي نيكبخت با اشاره به مصرف كم اين ماده مغذی در كشورمان گفت : امروزه در بيشتر كشورها از قارچ براي تامين پروتئين و ويتامين مورد نياز بدن استفاده مي شود كه متاسفانه متوسط مصرف اين ماده غذايي در ايران ناچيز و حدود 600 گرم در سال است .
وي در ادامه افزود : خوشبختانه در طي سال هاي اخير مصرف قارچ در كشور روند رو به رشدي داشته است ولي همچنان با استاندارد جهاني يعني مصرف 5 كيلو در سال فاصله دارد.
مسئول جهاد كشاورزي جرقويه سفلي همچنين خاطر نشان كرد : در سال هاي اخير ايران با توليد 1000 تن قارچ جزء صادر كنندگان اين محصول غذايي به كشور هاي همجوار نظير عراق ، اذربايجان و كشورهاي حوزه خليج فارس مي باشد .