سرویس: اخبار شهرستان » جرقویه سفلی 15:23 - یکشنبه 10 شهریور 1392

برگزاري كلاس هاي پرورش قارچ در منطقه جرقويه عليا

در ادامه برگزاری دوره های خود اشتغا لي واجرای طرح اقتصاد مقاومتي كلاس پرورش قارچ با حضورعلاقه مندان به این حیطه ی کاری تشكيل شد .

به گزارش خبرنگار اصفهان شرق از جرقويه عليا، مسئول جهاد كشاورزی جرقويه سفلي در اين دوره در مورد طرز تهيه كمپوست و انواع قارچ هاي خوراكي مباحثي را مطرح كرد .
مهندس علي نيكبخت با اشاره به مصرف كم اين ماده مغذی در كشورمان گفت : امروزه در بيشتر كشورها از قارچ براي تامين پروتئين و ويتامين مورد نياز بدن استفاده مي شود كه متاسفانه  متوسط مصرف اين ماده غذايي در ايران ناچيز و حدود 600 گرم در سال است .
وي در ادامه افزود :  خوشبختانه در طي سال هاي اخير مصرف قارچ در كشور روند رو به رشدي داشته است ولي همچنان با استاندارد جهاني  يعني مصرف 5 كيلو در سال فاصله دارد.
مسئول جهاد كشاورزي جرقويه سفلي همچنين خاطر نشان كرد : در سال هاي اخير ايران با توليد 1000 تن قارچ جزء صادر كنندگان اين محصول غذايي  به كشور هاي همجوار نظير عراق ، اذربايجان و كشورهاي حوزه خليج فارس مي باشد .

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.