استاندار اصفهان:
روشهای نوین کشاورزی در استان اصفهان مورد استفاده قرار میگیرند
استاندار اصفهان گفت: استفاده از تجربههای تاریخی تحقیق، آموزش و ترویج کشاورزی در ایران و جهان برای تغییرات بنیادی و به روزرسانی روشهای جدید تولید حائز اهمیت بوده و روشهای نوین کشاورزی در استان اصفهان مورد استفاده قرار میگیرند.
به گزارش اصفهان شرق؛ رسول زرگرپور اظهار داشت: تولید محصولات دامی در استان اصفهان در جایگاه بالائی قرار دارد و یکی از محصولاتی در استان اصفهان دارای حجم تولید بالائی بوده، شیر است و روزانه 3500 تن شیر در استان اصفهان تولید میشود.
وی افزود: در استان اصفهان شاهد آن هستیم که روزانه 3500 تن شیر تولید میشود و 2500 تن آن در کارخانه و دیگر نقاط استان مصرف میشود و یک هزار تن آن از استان خارج میشود، بنابراین باید با سیاستگذاریهای صحیح، کاری کنیم تا این یک هزار تن هم تبدیل به انواع لبنیات شود و مردم استان اصفهان از آن استفاده کنند.
استاندار اصفهان با اشاره به هفته جهاد کشاورزی گفت: از دهه فجر سال گذشته تا امروز، بیش از 202 طرح کشاورزی به ارزش یک هزار و 200 میلیارد ریال در استان اصفهان به بهرهبرداری رسیده است.
وی به مستعد بودن شهرستان نطنز در پیشرفت در عرصههای مختلف اشاره کرد و تصریح کرد: شهرستان نطنز با دارا بودن مردمی فهیم، با فرهنگ، متمدن و مذهبی باید در سطح کلان دارای جایگاه بالائی باشد.
زرگرپور بیان کرد: با افتتاح و بهرهبرداری از طرحهای مختلف در زمینههای کشاورزی، باید زمینه پیشرفت و ترقی اقتصادی و غیره را برای این مردم فراهم کنیم.
وی پیرامون ضرورت پیشرفت و ترقی در علم کشاورزی گفت: استفاده از تجربههای تاریخی تحقیق، آموزش و ترویج کشاورزی در ایران و جهان برای تغییرات بنیادی و به روزرسانی روشهای جدید تولید حائز اهمیت است.
منبع: تسنیم