استقبال از موز قرمز + عکس
به تازگی “موز قرمز” در بازارهای آمریکای جنوبی طرفدار زیادی پیدا کرده است.
به گزارش اصفهان شرق؛ به نقل از تسنیم، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده اند و توانسته اند مزه ها و طعم های بسیار خوشمزه ای بدست آورند. این موز به طور متوسط دارای 400 میلی گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می کند و تقریبا 9 ماه طول می کشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمز رنگ هستند.
منبع:تسنیم
دیدگاهتان را بنویسید