گفتگو با مسئول بسیجی
تعهد به برادر شهیدم من را تا ابد بدهکار به نظام اسلامی کشورم کرد
امینی هرندی گفت: افتخار میکنم که در جرگه ی کسانی حضور دارم که اقدامات به موقع آنها پادزهری برای خنثی کردن نیش دشمنان کشور بود.
به گزارش اصفهان شرق: 34 سال از تاسیسش توسط رهبری حکیم و فرزانه حضرت امام خمینی(ره) می گذرد و این درخت تنومند 34 ساله پیوندی از اراده و تقوا و بصیرت جوانانی از اقشار مختلف کشور می باشد.
از ترکمن گرفته تا فارس، از پزشک تا معلم، از زن تا مرد، از کوچک تا بزرگ و در آخر از عملیات مرصاد و طلاییه تا توافق امروز مذاکرات فرزندان انقلاب، همه از میوه های این درخت تنومند می باشند و در راستای اراده و خدمت قدم بر می دارند. فرصت را غنیمت شمردیم و با مسئولی هم صحبت شدیم که 32 سال در راستای بالا بردن فرهنگ فرزندان انقلاب قدم بر می دارد و سمت های مختلفی را در آموزش و پرورش داشته است.
بمانعلی امینی هرندی ریاست اداره آموزش و پرورش شهر هرند متولد سال 1342 سالی سرشار از خاطرات ایران پا به این جهان گشود و در رشته ی علوم اجتماعی در دانشگاه اصفهان تحصیلات خود را به پایان رسانید تا قلم بصیرت را به دست گیرد و در دفتر تربیت فرزندان نسل سوم و چهارم انقلاب طرحی از رسیدن به اهداف بلند را طراحی کند.
در ابتدای گفتگو او را رییس آموزش و پرورش آن هم بسیجی خطاب کردیم ولی رییس چندان به مذاق وی خوش نیامد و معلم هرندی ما ریاست را واژای دنیایی تلقی کرد و خدمت گزار را در ابتدای نامش وسرلوحه قرار دادن کلیه فعالیت هایش زیباتر خواند.
امینی هرندی معلمی بود که سابقه ی خدمت در تمام مقاطع تحصیل و مراکز تربیت معلم را داشت و آنچه که توجه ما را جلب کرد تدریس دیگر ایشان آن هم در فضای مجازی بود.
او با مدافع حریم ولایتش کتابی 7 الی 8 هزار صفحه ای را تالیف کرد که مصداق سبقت گرفتن از دشمنان جنگ نرم بود. او بسیجی بودن خود را از غدیر آموخت که آنها که جلوتر از ولی هستند برگردند و آنها که عقب ماندند تلاش کنند سریع تر برسند و در این زمینه افزود: به فرموده حضرت علی(ع) مواظب باشیم که دشمنان از ما سبقت نگیرند و در زمینه ی فضای مجازی می بایست با هدف رسیدن به قله های اقتدار با استعانت از بصیرت و تقوا قدم گذاریم تا جوان ما در سرچ موتورهای جستجو گر مطالب مفید مذهبی را به صورت تکراری و خسته کننده مشاهده نکند و نوشته های تکراری ما عامل فاصله گرفتن از فضای مجازی مثبت جوان باشد.
امینی هرندی در جواب سوال ما که نقش بسیج در مسیر حرکت شما به چه اندازه بوده است گفت: حسین امینی برادر شهیدم از من تعهد ایستادگی و ماندن در خط نظام را گرفت و به واسطه ی همان تعهد، خود را بدهکار به نظام اسلامی دانسته و قدم خود را در جاده ی انقلاب و ولایت گذاشتم.
فرزندان انقلاب
ما فرزندان انقلاب هستیم و به فرموده امام خمینی(ره) بسیج مکتب عشق است مکتبی که استادش اباعبدالله الحسین و شاگردانش از اباالفضل نافذالبصیر تا غلام سیاه و از حبیب مظاهر تا علی اصغر می باشد. بسیجی بودن واژه ای است که برای اینکه پسوند نام ما باشد می بایست ابتدا لیاقت حضور در این میدان را پیدا کنیم.
وی افزود: من افتخار این را دارم که هم پای شغلم در راستای فرهنگ بسیجی قدم های زیادی را برداشته ام و نتیجه این فرهنگ سازی را در راهپیمایی های بی نظیر حجاب و همچنین 13 آبان توسط دانش آموزان دریافت کردم و همین فکرم را برای ماندن و همت بلند را برای ساختن آینده ای روشن زیر پرتو ولایت استوار تر می کند.
مسئول بسیجی این گفتگو تاثیر بسیج را در زندگی خود مثبت دانسته و گفت: در هر نظامی اگر همه ی مردم پیشتیبان هم و با اقدامات به موقع حرکت بصیرانه داشته باشند مسلما پادزهرهایی مفید در جهت خنثی کردن نیش دشمنان نظام اسلامی می باشند.
بمانعلی هرندی از بیاد ماندنی ترین خاطره در ذهن خود گفت: جوان بسیجی و حرکت به موقع او می تواند زمینه ساز سربلندی و افتخار همه ی ملت باشد و برای من 9 دی زیباترین خاطره و جاودان ترین حماسه در سمت و سوی بسیجی بودن من بود.
سخن آخر
وی آخرین صحبت خود را آرزویی برای ماندن در راه ولایت دانست و افزود: ائمه ما شیعه تنوری می خواهند یعنی هرجا ولی دستور دهد به پا برخیزیم و همه جا همگامم با ولایت حرکت کنیم تا مرز پیروزی.