طرح آرامش بهاری:
آستان مقدس امامزاده سید محمد(ع) طالجرد اژیه آماده میزبانی از مسافران نوروزی
سرپرست اوقاف و امور خیریه جلگه و جرقویه گفت: هدف ما اجرای منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر قطب شدن بقاع متبرکه در منطقه می باشد.
به گزارش اصفهان شرق به نقل از اکبر سرپرست اوقاف و امور خیریه جلگه و جرقویه پیرو طرح آرامش بهاری طی مراسمی آئین غباروبی در امامزاده سید محمد(ع) طالجرد اژیه با حضور 50 نفر از خادمین افتخاری اجرا گردید. در این اقدام حرم مقدس و تعداد 35 زائر سرا نظافت و کلیه فرش و پتو ها با آب چاه شستشو گردید.
وی در ادامه افزود: این مکان در کیلومتر 3 جاده اژیه به سمت ورزنه و در محور مواصلاتی اصفهان به سمت ورزنه، نائین، یزد، شیراز و مشهد قرار دارد و در محیطی امن و آرام با کلیه امکانات اعم از 35 زائر سرا با تجهیزات گرمایشی، رستوران، سوپر مارکت، سرویس های بهداشتی، حمام و پارکینگ جهت ماشین های سبک و سنگین به صورت شبانه روز آماده پذیرایی از مسافرین نوروزی خواهد بود.
ایشان خاطر نشان کرد: هدف ما اجرای منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر قطب شدن بقاع متبرکه در منطقه می باشد.
وی در ادامه از زحمات کلیه ارگانها اعم از شهرداری و شورای اسلامی شهر اژیه ، و برادران پر تلاش نیروی انتظامی تشکر و قدرانی فرمودند.
اکبر در پایان اشاره فرمود: مسافران نوروزی می توانند جهت رزرو زائر سرا جهت اسکان با شماره تلفن 09138065430 به نام آقای حسن جعفری خادم امامزاده تماس حاصل فرمایند.