در دیدار اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان با امام جمعه ورزنه مطرح شد:
توجه ویژه به قشر محروم شرق اصفهان مد نظر مسئولان قرار گیرد
مشاور اجتماعی استانداری اصفهان گفت: تفکر و پیگیری جهت ایجاد اشتغال ویژه جوانان منطقه از جمله توجهات ویژه مسئولان در مرحله میان مدت و مرحله عاجل کمک رسانی به محرومین این منطقه می باشد.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه اصفهان شرق: دیدار اعضاء هیئت علمی و جمعی از استادان دانشگاه صنعتی اصفهان با امام جمعه شهر ورزنه انجام شد.
در این دیدار که با حضور اعضای نهاد نماینگی ولی فقیه در دانشگاه انجام گرفت، حجت الاسلام و المسلمین صادق زاده ضمن خوش آمدگویی اظهار داشت: امروز بخش بن رود و شرق اصفهان نیازمند 3نوع یاری از سوی مسئولان می باشد که بخش بلندمدت آن پیگیری در جهت احیای زاینده رود و تالاب بین المللی گاوخونی است.
مشاور اجتماعی استاندار در ادامه بیان داشت: تفکر و پیگیری جهت ایجاد اشتغال ویژه جوانان منطقه از جمله توجهات ویژه مسئولان در مرحله میان مدت و مرحله عاجل کمک رسانی به محرومین این منطقه می باشد.
در این دیدار یکی از اعضای دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه صنعتی اصفهان در سخنانی اظهار داشت: ضمن تشکر از پیگیری های انجام شده آمادگی خود در جهت همکاری در این منطقه و رفع مشکلات را اعلام می داریم.
همچنین دکتر انصاری و دکتر نصر به نمایندگی از اساتید دانشگاه بر اهمیت کمک رسانی به این منطقه را ضروری دانستند و گزارشی از اقدامات آن دانشگاه را در جهت کمک به احیای زاینده رود و تالاب بین المللی گاوخونی بیان داشتند.
در پایان جلسه کتاب زندگی 20که توسط امام جمعه شهر ورزنه نوشته شده بود به اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان اهدا شد.