سرویس: غیر تولیدی » نقلی 11:00 - سه شنبه 16 دی 1393

معاون سازمان صنعت و معدن اصفهان:

دفتر ارتباط با رایزنان بازرگانی سفارت‌ها در اصفهان افتتاح شد

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: دفتر ارتباط با رایزنان بازرگانی سفارت‌ها در سازمان صنعت و معدن استان اصفهان افتتاح شد.

به گزارش اصفهان شرق؛ محمد مجیری در حاشیه افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی کاشی، سرامیک، شیرآلات و سرویس‌های بهداشتی اصفهان با اشاره به اینکه هدف از تأسیس این دفتر، ارتباط بیشتر و بهتر با رایزنان بازرگانی و آشنایی بیشتر تولیدکنندگان با نیاز کشورهای مختلف است، اظهار داشت: به عنوان مثال صنعت کاشی و سرامیک ایران در کشور پاکستان مخاطبان زیادی پیدا کرده، در حالی که پیش‌تر این ظرفیت شناخته نشده بود.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری در این کشورها نیز باید ترتیبی اتخاذ کرد که جذب سرمایه‌گذار خارجی افزایش یافته و تولیدکنندگان ایرانی نیز در زمینه بازاریابی محصولات خود در این کشورها فعال‌تر باشند.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اعلام اینکه شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان، شرکت شهرک‌ها، سازمان صنعت و معدن و اتاق بازرگانی از جمله نهادهایی هستند که در این زمینه بسیار تأثیرگذار هستند، بیان کرد: در بخش حضور تولیدکنندگان ایرانی در نمایشگاه‌های خارج از کشور نیز فعالیت‌های خوبی از سوی نهادهای مذکور صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: با توجه به مشکلات و فشارهای اقتصادی کشور، واحدهای تولیدی کمتر در این نمایشگاه‌ها شرکت کرده و این در حالی است که با وجود شرایط موجود شاهد افزایش تنوع در طرح و تولید محصولات هستیم.

مجیری گفت: متأسفانه ضعف بزرگ تولیدکنندگان کشور، نداشتن دانش مدیریت و صادرات بوده، و در حال حاضر تولیدکننده دغدغه‌های زیادی دارد و این مسأله سبب می‌شود کیفیت تولید کاهش یابد.

وی ادامه داد: تلاش داریم از طریق ارتباط با 30 رایزن بازرگانی کشورهای هدف، دغدغه صادرات را تاحدی کاهش داده و این مسیر را تسهیل کرده تا صادرات این بخش رونق گیرد.

تولید 10 درصد کاشی ایران در اصفهان

رئیس اداره صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در بازدید از این نمایشگاه اظهار داشت: در حال حاضر سالانه 450 میلیون مترمربع کاشی و سرامیک در کشور تولید می‌شود که استان اصفهان 10 درصد از این میزان را تولید کرده و سالانه 45 میلیون مترمربع کاشی و سرامیک در این استان تولید می‌شود.

مسعود مطلبی افزود: سرمایه در گردش، تأمین نقدینگی واحدها، مشکلات مالیاتی و ضعف صادرات از مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان این بخش است.

وی بیان کرد: بیشتر واحدهای تولیدی کاشی و سرامیک استان در سال‌های اخیر دچار مشکلاتی شده و صادرات برخی از این واحدها متوقف شده است.

رئیس اداره صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مشکلات جنگ و مسایل امنیتی کشور عراق را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: بخش مهمی از صادرات کاشی ایران به عراق بوده که در حال حاضر به دلیل مسایل داخلی این کشور، این صادرات متوقف شده است.

وی ادامه داد: واحدهای متوسط و کوچک تولیدکننده ما نیز باید صادرات را به صورت تخصصی یاد بگیرند، چرا‌که ما در ایران به دلیل دارا بودن منابع و معادن غنی، مشکل تأمین مواد اولیه نداشته و با توجه به پیشینه این صنعت می‌توانیم بهتر از این در بازارهای جهانی ظاهر شویم.

مطلبی با اشاره به اینکه بحث‌های مالیاتی نیز صادرات کشور در این بخش را بسیار تحت تأثیر قرار داده، گفت: تولیدکننده، محصول خود را اقساطی به فروش رسانده اما دارایی و مالیات را به صورت نقد پرداخت می‌کند. همچنین با توجه به تحریم‌ها، تولیدات ما جهش قیمتی زیادی نداشته، اما در انبارها مانده است.

وی تولیدات ایرانی را مطابق با تکنولوژی‌های روز دانسته و خاطرنشان کرد: ایران در زمینه طرح، قیمت و کیفیت قابل رقابت با تولیدات جهانی است.

دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی کاشی، سرامیک، شیرآلات و سرویس‌های بهداشتی از 14 تا 17 دی‌ماه در محل برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان در جوار پل تاریخی شهرستان در ساعات بازدید 14 الی 21 برگزار است.

برگزاری سمینار تخصصی بهینه‌سازی مصرف سوخت در صنعت کاشی و سرامیک در تاریخ 15 دی‌ماه از ساعت 17 تا 21 در سالن همایش‌های محل برگزاری نمایشگاه و با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه است.

انتهای پیام

منبع:تسنیم

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.