رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای خونی مادرزادی دانشگاه شهید بهشتی:
سرطان خون شایعترین بدخیمی در طب اطفال است
شایع ترین بدخیمی در طب اطفال لوسمی یا سرطان خون است و با امیدواری به درمان بالای ۸۰ درصد، این بیماری دیگر جای نگرانی ندارد.
به گزارش اصفهان شرق؛ رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای خونی مادرزادی دانشگاه شهید بهشتی گفت: سرطان خون در کودکان به عنوان دومین سرطان شایع است و خوشبختانه به اندازه کافی در اقصی نقاط کشور نیروی تربیت شده داریم که دیگر در درمان این بیماری هیچ وابستگی به سایر کشورها نداشته و نتیجه درمانی بالای ۸۰ درصد را میگیریم.
دکتر حسن ابوالقاسمی اظهار کرد: سرطان خون یکی از انواع سرطانهای شایع در جامعه ماست که به خصوص در کودکان به عنوان دومین سرطان شایع دیده میشود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه سالانه ۳ تا ۴ کودک از هر صد هزار کودک در جهان به انواع سرطانها مبتلا میشوند که در این میان سرطانهای لوسمی، لنفوم و مغز شایعترین آنها هستند، افزود: علائم بیماری سرطان خون در کودکان همراه با دردهای استخوانی، تبهای طولانی، عفونتهای پیدرپی و کمخونی، کاهش اشتها و کاهش وزن است.
ابوالقاسمی ادامه داد: اما بازهم این علائم را نمی توان به طور قطعی نشانه سرطان خون دانست. به هر حال این علایم پزشک را به فکر بررسی از نظر بروز سرطان میاندازد، لذا با انجام آزمایشهای ساده میتوان از وجود و یا نبود این بیماری اطمینان حاصل کرد.
وی با تاکید براینکه اگر خانوادهای با تبهای طولانی و دردهای استخوانی فرزندش مواجه شد قائدتا باید به پزشک مراجعه کند، گفت: اگر خانوادهای فرزند مبتلا به سرطان خون دارد امیدوارانه به موضوع درمان نگاه کند. امروزه ترس از سرطان دیگر معنا ندارد، سرطان خون در کودکان درمان قطعی مییابد و این افراد بزرگ شده و می توانند تشکیل خانواده بدهند.
رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای خونی مادرزادی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: شایع ترین بدخیمی در طب اطفال لوسمی یا سرطان خون است و با امیدواری به درمان بالای ۸۰ درصد، این بیماری دیگر جای نگرانی ندارد.
منبع:ایمنا