گزارشی از جلسه اشتغال و کارآفرینی بن رود:
دانش و سرمایه دو بال اشتغال شرق اصفهان/ مسائل مربوط به آب با سوء مدیریت همراه بود
بخشدار بخش بن رود گفت: برای ایجاد اشتغال باید دو اصل را مبنا قرار دهیم و در این زمینه از دانش فنی و سرمایه لازم در این بعد بهره ببریم.
به گزارش خبرنگار اصفهان شرق از ورزنه: صحبت از اشتغال که به میان می آید همه ی افکار به جای اینکه به شهرک های صنعتی و کارگاههای اشتغال زایی برود به سمت جلساتی روانه می شود که با رویکرد اشتغال منطقه ی شرق اصفهان و با حضور مسئولان برپا می شود.
جلساتی که با ارائه ی مشکلات منطقه آغاز و با بررسی راهکارهایی توسط حاضران و تنظیم مصوباتی چند به پایان خواهد رسید.
مسئولان بسیاری در جلسات حضور می یابند و با دانش خوب خود به بررسی مشکلات می پردازند ولی در این میان جای جلسه ای با عنوان خروجی جلسات قبل و گرفتن نتیجه از مصوبات قبلی خالی است و می طلبد مسئولان پیگیر و پرتلاش شرق اصفهان به این موضوع توجه لازم را نشان دهند.
*اشتغال بخش بن رود راهکار عبور از بحران
در این رابطه جلسه اشتغال و کارآفرینی در سالن اجتماعات بخشداری بن رود برگزار گردید. این جلسه ای تحت عنوان همکاری اشتغال و کارآفرینی بخش با حضور مسئولان بخش بن رود به ریاست بخشدار در محل سالن اجتماعات بخشداری تشکیل گردید.
مشکلات اشتغال بخش بن رود و راه کاری های عبور از این بحران در حضور اعضای کانون کارشناسان رسمی دادگستری اصفهان مطرح شد.
*دانش بال اشتغال در بین جوانان
مهندس صادقی بیان کرد: برای ایجاد اشتغال باید دو اصل را مبنا قرار دهیم و در این زمینه از دانش فنی و سرمایه لازم در این بعد بهره ببریم.
بخشدار بن رود با بیان این مطلب که با همت جوانان تحصیل کرده مشکلی در باب دانش فنی نداریم، خاطرنشان کرد: متاسفانه در قسمت سرمایه گذاری ما با مشکلاتی روبه روی هستیم و امید ان را داریم که با همت مسئولان و کارشناسان حاضر این مشکل نیز تا حدی مرتفع گردد.
*خشکسالی و شغل های جایگزین کشت
مهندس میرمیران نماینده کشاورزان بخش بن رود و عضو صنف کشاورزان شهرستان اصفهان با اشاره به شناسایی پتانسیل های موجود در بخش بن رود اذعان کرد: امروزه توانسته ایم پتانسیل های شهری و بخش را شناسایی نموده و امید ان را داریم که در دولت تدبیر و امید و با حمایت مسئولان استانی و کشوری با توجه به خشکسالی های این منطقه و شعار تغییر الگوی کشت بتوانیم گامی موثر در این زمینه برداریم.
مهندس ترک پور از مدعوین جلسه اشتغال، از برگزاری اتاق فکری در بخش برای شناخت استعدادها و مدیریت پتانسیل های موجود در زمینه ی فعالیت ها سخن گفت.
*سوء مدیریت آب در سابق
مهندس اقاعابدی از دیگر حضار جلسه تصریح کرد: امروزه با توجه به خشک سالی های به وجود آمده باید بپذیریم که دیگر نمیتوانیم کشاورزی را منبع درامد برای مردم منطقه بدانیم و باید هر چه سریعتر در جهت ایجاد شغل جایگزین تلاش کنیم.
وی افزود: متاسفانه ما در بحث مدیرت آب با سوء مدیریت های در سابق مواجه بودیم و دیگر نمیتوان کشاورزی را همچون گذشته ادامه داد.
*گلایه از عدم امکانات در مشاغل خانگی
خانوم موسوی مسئول بهزیستی بخش نیز از عدم امکانات لازم جهت مشاغل خانگی توسط دولت نیز گلایه نمود و بیان کرد: با توجه به خشکسالی های این منطقه متاسفانه بر شدت فقر افزوده شده است و از مسئولان تقاضامندم در قسمت مشاغل خانگی خصوصا قالی بافی و خیاطی تدابیر لازم در جهت دریافت تسهیلات بانکی و سهولت در دریافت آن اتخاذ نمایند.
گفتنی است در زمینه ی اتاق فکر در شهرک فجر به دبیری مهندس میرمیران و با معرفی یوسفی قائم مقام، جابر کمیته گردشگری، میراحمدی کمیته کشاورزی و خانم تذروی کمیته صنایع دستی بحث و تبادل نظر شد.
*حرف دل:
دانش جوانان شرق اصفهان و در نظر گرفتن پتانسیل تحصیل کرده های بخش ها در زمینه ی مراکز آموزشی به طور تقریبی محقق شده است ولی در این میان آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است پرداختن به اشتغال جوانان و فراهم کردن مشاغل جایگزین کشت و کار در منطقه است.
اگر دست روی دست بگذاریم با مهاجرت هایی مواجه خواهیم شد که بال دانش شرق اصفهان را روانه ی شهرهایی می کند که شاید شغلی مناسب با پتانسیل های موجود در فرد را نداشته و به سبب رفع مشکل مالی به فرد تحمیل شده باشد.
مسئولان سالهاست شرق اصفهان با خشکسالی مواجه است و با نگاه به فرصت های از دست رفته در خواهیم یافت که این زمان هم کمی دیر شده است، پس همه در کنار هم با رویکرد عملی برای سربلندی شرق اصفهان تلاش کنیم.