بمناسبت هفته کتابخوانی انجام می شود:
راه اندازی طرح شبکه کتابخوانی کتابخانه عمومی حسن آباد در آینده نزدیک
با پیگیری های انجام شده طرح سامانه سامان در کتابخانه عمومی شهر حسن آباد بزودی اجرایی می شود.
مسئول کتابخانه عمومی شهر حسن آباد در گفتگو با خبرنگار اصفهان شرق اظهار داشت: 1400 نفر عضو کتابخانه ی عمومی شهر حسن آباد و روستاهای دستجرد، کمال آباد، خارا و رامشه می باشند که عضویت کودکی 4 ساله و فردی 67 ساله در این اماکن فرهنگی حاکی از رشد علمی و فرهنگ کتابخوانی در منطقه می باشد.
علیرضا صادقی افزود: در هفته کتاب امسال تعداد اعضای کتابخانه تقریبا دو برابر شده و با توجه به بازدید مدارس در هفته کتاب از کتابخانه ها امید واریم که فرهنگ مطالعه در خانواده ها نهادینه و تعدا اعضا افزایش یابد.
وی با ذکر این مطلب که به زودی تحولی جدید در کتابخانه اجرا می شود گفت: راه اندازی طرح شبکه کتابخوان حرفه ای با عنوان طرح سامانه سامان بزودی اجرایی می شود و باتوجه به طرح های قبلی این طرح مناسب و مطلوب است.
صادقی با توجه به برخی مشکلات در این اماکن خاطرنشان کرد: تعداد قفسه کتاب خصوصا قفسه کتاب کودک، میز و صندلی جهت مطالعه اعضا کم می باشد که امید است با توجه مسئولین به این امر بتوان این مشکل را هر چه زودتر حل کرد.
سلام مسئول کتابخانه علیرضا جمشیدی است که اشتباها علیرضا صادقی تایپ شده است . متشکریم
اتفاقا هم جمشیدی دارند هم صادقی وهردو از افراد فعال هستند وباید ازاینها تقدیر وسپاس گذاری شود