از پّرخوری در پاییز پرهیز شود؛
راههای پیشگیری از افسردگی پاییزی
فصل پاییز زمینه ساز بروز بیماری افسردگی و اضطراب است، در افراد مستعد رعایت توصیههای طب سنتی میتواند از بروز بیماری پیشگیری کنند
به گزارش اصفهان شرق؛ پاییز از دیدگاه حکمای طب سنتی دارای طبع سرد و خشک است و به همین دلیل بروز بیماریها در این فصل افزایش پیدا میکند.
پرهیزات فصل پاییز:
– اجتناب از پُرخوری
– اجتناب از نوشیدن آب سرد و مایعات سرد
– اجتناب از غذاهای شور، ترش و تند
– بهتر است که بلافاصله پس از غذا و با شکم پُر نخوابید
– از مصرف زیاد میوه خودداری کنید
– اجتناب از خوردن گوشت نمک سود، سوسیس، کالباس
– از گرمای وسط روز و هوای سرد بامداد اجتناب شود
– از خوابیدن در مکان سرد یا خواب نیمروز پرهیز شود
– در فصل پاییز ورزش در حد اعتدال انجام شود و باید از حرکات بدنی و ورزش زیاد اجتناب شود
– از اضطراب، غَم، خشم و افسردگی اجتناب شود
– جماع باید در حد اعتدال انجام شود
از آنجا که فصل پاییز زمینه ساز بروز بیماری افسردگی و اضطراب است در افراد مستعد رعایت توصیههای طب سنتی میتواند از بروز بیماری پیشگیری کنند.
توصیههای غذایی برای پیشگیری از افسردگی:
-خوردن تخم مرغ عسلی
-خوردن گوشت گوسفند و بره، جوجه مرغ
-نوشیدن شیر تازه، ماء الشعیر
-مربای سیب و به، مربای بالنگ، مربای گل سرخ
-مصرف بادام درختی خام (و روغن بادام شیرین در غذاها)، پسته، انجیر، انگور و مویز، انار شیرین، سیب شیرین
-کدو، اسفناج، کاهو، ریواس، ماش، نخود، نعنا، ریحان
-مصرف زعفران و دارچین و هل در غذاها
پرهیزات در افراد مستعد به بیماری افسردگی و اضطراب:
-پرهیز از کم خوابی
-پرهیز از گرسنگی و تشنگی
-پرهیز از پرخوری و درهم خوری
-پرهیز از غذاهای سرخ کردنی
-پرهیز از گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهی بزرگ نمک سود، سیرابی، پاچه، پنیر کهنه، سوسیس و کالباس
-پرهیز از کلم، گل کلم، بادمجان، سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچ، عدس، نخود سبز، لوبیا سبز، باقلی
-پرهیز از غذاهای تند و شور و شوق
-پرهیز از تره، سیر، پیاز، خردل
-پرهیز از تمام میوههای ترش مانند لیمو، آب لیمو، آلو، انار ترش، پرتقال، گریپ فروت، توت فرنگی، تمشک
-پرهیز از رب، آبلیمو، آبغوره، لیمو عمانی
-چای پُر رنگ، قهوه، سس گوجه
انتهای پیام
منبع:تسنیم