سرویس: اقتصادی » کشاورزی و دامپروری 17:00 - چهارشنبه 26 شهریور 1393

کاهش ۸ درصدی سهم اعتبارات بخش کشاورزی استان اصفهان

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان گفت: سهم اعتبارات بخش کشاورزی از بودجه عمرانی استان از ۱۲ درصد به ۴ درصد کاهش یافته، اما در استان چهار محال و بختیاری این سهم ۱۶ درصد است.

به گزارش اصفهان شرق؛ محمد نصر اصفهانی در جلسه کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق اصفهان با بیان اینکه بخش کشاورزی تنها ۵ درصد سرمایه‌گذاری کشور را به خود اختصاص داده، اظهار داشت: این بخش ۲۳ درصد اشتغال ایران را تشکیل می‌دهد.
وی مشکلات بخش کشاورزی را تنها در وزارتخانه ندانست و افزود: حل مسایل کشاورزی نیازمند حمایت حاکمیت و مردم است و وزیر به تنهایی نمی‌تواند این مشکلات را برطرف کند.
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان افزود: کمترین میزان اعتبارات عمرانی بخش کشاورزی در بین استان‌ها به استان اصفهان اختصاص دارد.
نبود اطلاعات و عدم برنامه مدون ۲ چالش عمده بخش کشاورزی در استان
نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان نبود اطلاعات و آمار صحیح و عدم برنامه مدون را دو چالش عمده بخش کشاورزی در استان اصفهان برشمرد و بیان داشت: دانش مدیریت در این بخش نیازمند تقویت است.
حمیدرضا مومنی خواستار برقراری ارتباط و تعامل بین سازمان جهاد کشاورزی با کمیسیون کشاورزی اتاق شد و گفت: سازمان می‌تواند از نظرات مشاوره کمیسیون بهره گیرد.
وی توسعه فضای کسب و کار بخش کشاورزی را نیازمند سرمایه، نیروی مجرب و شرکت‌های دانش بنیان دانست و تصریح کرد: زمانی که تولید محصولات کشاورزی با مشکل روبه‌رو است نمی‌توان انتظار صادرات داشت.
عدم انتقال صحیح مسایل بخش کشاورزی به تصمیم‌گیران کشوری
دیگر عضو کمیسیون گفت: مهمترین مشکلات بخش کشاورزی استفاده نکردن از ظرفیت تشکل‌های این بخش است.
محمدرضا کیانی نبود سند آمایش سرزمین را یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی برشمرد و اظهار کرد: تنظیم این سند می‌تواند ظرفیت کشت و کار را برای کشاورزان مشخص کند.
وی با اشاره به اینکه در ایران از هر هکتار تولید ۲۰ تن محصول برداشت می‌شود بیان داشت: این آمار در کشورهای توسعه یافته ۶۰ تن در هر هکتار است.
این عضو کمیسیون اتاق بازرگانی تصریح کرد: نخبگان بخش کشاورزی ایران به دلیل بی‌توجهی به این بخش روز به روز در حال خروج از این بخش هستند.
وی عدم انتقال صحیح مشکلات بخش کشاورزی به جامعه را یکی دیگر از چالش‌های این بخش برشمرد و تاکید کرد: کشاورزان نه تنها نمی‌توانند معضلات خود را به درستی ارایه کنند بلکه در دفاع کردن خیلی ضعیف عمل می‌کنند.
کیانی اضافه کرد: بخش کشاورزی توانست نیازهای کشور را در شرایطی که ارز سه برابر شد، پوشش دهد اما بخش صنعت چون به ارز وابسته بود با مشکلات بسیاری روبرو شد و افزایش قیمت قابل توجهی را تجربه کرد.

منبع: ایمنا

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.