سرویس: اقتصادی » کشاورزی و دامپروری 08:00 - چهارشنبه 26 شهریور 1393

قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز کشور :

خشکسالی تمدن اصفهان را نشانه گرفته است

قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز ایران گفت: وضعیت خشکسالی اصفهان به شدت تمدن اصفهان را نشانه گرفته و مسئولان باید در این زمینه شعارها را به شعور تبدیل کنند تصمیمات قاطعی را در زمینه آب با کمک مردم بگیرند.

به گزارش اصفهان شرق؛ عنایت‌الله بیابانی در مراسم افتتاحیه خانه کشاورز استان اصفهان گفت: مدیریت درست می‌توانست از خشکی زمین‌های کشاورزی اصفهان که محصولات استراتژیک تولید کرده پیشگیری کند.

وی اظهار کرد: خشکی رودخانه و دریاچه‌های کشور که شهرها در کنار آن شکل گرفته‌اند سبب کوچ هم‌وطنان به سمت شهرهای دیگر استان شده که همین امر می‌تواند مشکلات متعدد دیگری را به دنبال داشته باشد.

قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز کشور با بیان اینکه باید از نظرات کشاورزان به بهترین شکل در تصمیم‌گیری‌های کلان استفاده شود، خاطر نشان کرد: در دوره‌های قبلی با کشاورزان مشورت نمی‌شد و از آنها به عنوان یک ابزار استفاده می‌کردند اما اتحاد کشاورزان سبب می‌شود تا مشکلات کشاورزی بر اساس فرهنگ و اقلیم مناطق مختلف شهری حل شود.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی میلیاردها تومان برای مکانیزه شدن کشاورزی‌ها هزینه کرده است اما این تجهیزات اکنون در حال از بین رفتن است. بیابانی بیان کرد: وضعیت خشکسالی اصفهان به شدت تمدن اصفهان را نشانه گرفته و مسئولان باید در این زمینه شعارها را به شعور تبدیل کنند تصمیمات قاطعی را در زمینه آب با کمک مردم بگیرند.

وی ضمن تأکید بر اینکه نباید تنها بگوییم چند میلیارد تومان برای کشاورزی در نظر گرفته‌ایم، بلکه باید این اعداد و ارقام را مدیریت کنیم، افزود: موفقیت در کارهای مردمی به مردمی بودن نیاز دارد و اگر کمک‌های مردمی در چنین بحران‌هایی نباشد، قطعاً به اهدافمان نمی‌رسیم.

قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز کشور ادامه داد: در حال حاضر کشاورزان منسجم‌ترین تشکل‌ها را دارند و به شدت با هم هماهنگ و همراه هستند که باید از این موضوع استفاده کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ناکامی‌های بسیاری در بخش کشاورزی به علت مصارف بی‌رویه وجود دارد، گفت: خانه کشاورز در ایران بزرگ‌ترین سازمان مردم‌نهاد کشور تلقی می‌شود که حدود 148 هزار نفر عضو دارد و قدرت خودش را از پایین‌ترین سطح خود می‌گیرد و با تک‌تک اعضای خود ارتباط سلولی دارد.

بیابانی اظهار کرد: خانه کشاورز در 29 استان کشور و در 130 شهرستان دفتر دارد و وامدار هیچ نهادی غیر از کشاورزان نیست.

وی تصریح کرد: در حال حاضر مجلس شورای اسلامی برای برخی قوانین از این خانه نظرخواهی می‌کند و در حال حاضر خانه کشاورز به نوعی به دیدبان کشاورزان تبدیل شده است.

قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز کشور ادامه داد: مسئولان نباید به کشاورزان مقطعی احترام بگذارند، چرا که کاربرد کشاورز و کشاورزی تنها ایام نزدیک به انتخابات نیست، بلکه کشاورز به سبب اینکه واسطه رساندن رزق الهی به دست مردم است، همواره و همیشه سال شایسته احترام و تکریم هستند.

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.