سرویس: غیر تولیدی » نقلی 09:00 - دوشنبه 06 مرداد 1393

وضعیت بهره و سود بانک و قرض‌الحسنه‌ها، اقتصاد کشور را نابود کرده است

رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: وضعیت بهره و سود بانک و قرض الحسنه‌ها اقتصاد کشور و اقتصاد مردمی را نابود کرده و مسئولان باید فکری به حال آن کنند تا جلوی این مسئله در سطح کشور گرفته شود.

به گزارش اصفهان شرق؛ آیت‌الله العظمی حسین مظاهری شامگاه شنبه در سلسله دروس اخلاق اظهار کرد: 40 صفت رضیله در درون انسان وجود دارد که جنبه جسمانی و حیوانی انسان را بیش از بیش تحریک می‌کند و این رزیلت‌ها باید کنترل شود.

وی پول پرستی، ریاست طلبی و حسادت از جمله رضائل اخلاقی درون انسان برشمرد و افزود: اقتصاد بیمار و ناسالم کشورر به دلیل پول پرستی بوده و کشورمان با وجود ظرفیت‌های هنری، ذخایر و بخش تولید اما به دلیل پول پرستی اقتصادش دچار بحران و مشکل شده است.

رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: وضعیت بهره و سود بانک و قرض الحسنه ها اقتصاد کشور و اقتصاد مردم را نابود کرده و بانک‌ها با بهره های مانند گرگ پول های مردم را می‌بلعند و این مراکز فرصتی برای خوردن دارایی مردم شده‌اند وبر اساس قرآن اگر چنین وضعیتی در جامعه ایجاد شود، اقتصاد نابود می‌شود.

وی بیان کرد: قرض‌الحسنه‌ها برای ارائه تسهیلات بانکی رایگان ایجاد می‌شوند اما به دلیل پول پرستی در سیاست آنان سبب شده که سرمایه‌های چندان جمع کرده و ارائه تسهیلات آنان سخت و با سود بالا روبرو باشد.

آیت‌الله مظاهری شهادت امام حسین(ع) را ناشی از ریاست طلبی مخالفان ایشان دانست و گفت: ریاست طلبی یک رذیله اخلاقی است که اگر در درون انسان کنترل نشود آنگاه انسان امام خود را برای ریاست دنیایی به شهادت می‌رساند.

وی با بیان اینکه حسادت نمونه‌ای دیگر از رضائل اخلاقی درون انسان است، تصریح‌کرد: انداختن یوسف در چاه و اختلافات بین عروس، خواهر شوهر و مادر شوهر نمونه‌هایی از حسادت است که چنین اتفاقات بزرگی در جامعه رخ می‌دهد.

رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: تهمت و غیبت که خود از رضائل اخلاقی هستند از حسادت ناشی می‌شوند و بعضی در کشور با حسادتی که از گروهی از مردم دارند به آنان تهمت زده و غیبت آنان را انجام می‌دهند و نظام و دفاع از انقلاب را بهانه این تهمت و غیبت‌ها قرار می‌دهند.

منبع: تسنیم

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.