بهترین آموزشگاه باریستا در تهران
در این مقاله قصد داریم که بهترین آموزشگاه باریستا در تهران را به شما معرفی نماییم، همانطور که می دانید باریستا شخصی است که در کافی شاپ ها وظیفه تهیه و سرو تمامی نوشیدنی های گرم و همچنین نوشیدنی های سرد بر پایه قهوه را بر عهده دارد و البته مهم ترین مهارت یک باریستا […]
در این مقاله قصد داریم که بهترین آموزشگاه باریستا در تهران را به شما معرفی نماییم، همانطور که می دانید باریستا شخصی است که در کافی شاپ ها وظیفه تهیه و سرو تمامی نوشیدنی های گرم و همچنین نوشیدنی های سرد بر پایه قهوه را بر عهده دارد و البته مهم ترین مهارت یک باریستا سرو قهوه ها و اسپرسو ها می باشد، برای یادگیری این مهارت نیاز است که شما به یک آموزشگاه معتبر و تخصصی در این زمینه مراجعه نمایید تا مهارت های کافی در این زمینه به خوبی به شما آموزش داده شود، و اگر به دنبال پیدا کردن یک آموزشگاه با کیفیت جهت یادگیری آموزش باریستا هستید در ادامه مطلب ما را همراهی نمایید تا با آموزشگاه فنی و حرفهای آریا تهران بیشتر آشنا شوید.
توجه» جهت برقراری ارتباط با بهترین آموزشگاه تخصصی باریستا در تهران شما می توانید به وب سایت آموزشگاه آریا تهران مراجعه نمایید، همچنین می توانید با شماره تلفن های ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 – ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳8 الی ۶ تماس حاصل فرمایید، در این وب سایت اطلاعات کامل در مورد دوره های آموزش باریستا درج شده است و راه های ارتباطی نیز در نظر گرفته شده تا شما سوالات تخصصی خود را از همکاران ما بپرسید.
دوره آموزش باریستا
همانطور که در بخش قبلی گفته شد آموزشگاه آریا تهران دوره های تخصصی آموزش باریستا را به شما ارائه می دهد که شما می توانید برای آشنایی با این دوره های آموزشی در بهترین آموزشگاه باریستا در تهران به صفحه آموزش باریستا مراجعه نمایید و در این صفحه توضیحات کامل در مورد این دوره آموزشی را مشاهده نمایید.
در دوره های آموزش باریستا فصل تخصصی در نظر گرفته شده است که به شما کمک نماید برای تبدیل شدن به یک باریست های حرفه ای تمام دانش پایه و مهارت های لازم را در این دوره ها به صورت تئوری و عملیات بگیرید، و با توجه به تنوع نوشیدنی های گرم و روش های تهیه آنها و با در نظر گرفتن تفاوت سلیقه افراد مختلف تخصص شما برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفه ای در این زمینه باید افزایش پیدا کند، ابتدا پیشنهاد می کنیم که با مطالعه مقاله باریستا چیست در وب سایت آریا تهران هم با این شغل تخصصی بیشتر آشنا شوید.
مهارت های لازم برای یادگیری شغل باریستا
در ضمن شما باید با انواع لوازم باریستا نیز آشنا باشید که با مراجعه به صفحه لوازم باریستا میتوانید با انواع لوازم باریستا مانند:
- آشنایی کامل با قهوه وصنعت آن
- شناخت انواع قهوهها و شیوههای مختلف تهیه و سرو آنها
- مهارت کافی در تهیه سرو انواع نوشیدنیها بر پایه قهوه
- مهارت در تهیه انواع دمنوشها و آشنایی با کاربرد آنها
- تخصص در کار با تجهیزات و دستگاههای مرتبط
- توانمند در نوشتن منوی اختصاصی
- داشتن اطلاعات بهروز
- آگاهی از ذائقه افراد مختلف
- خلاقیت در سرو نوشیدنیها
- سلیقه در طراحی نوشیدنیها
- نوآوری در تولید مزههای جدید
- دقت و سرعت عمل
- مدیریت فضا
- نظم و اولویتبندی سفارشها
- رعایت نکات بهداشتی و ایمنی
- مردمداری و برخورد گرم با مشتری
دستگاه آسیاب قهوه، تمپر، پیچر شیر، قلم لته و غیره آشنا شوید.
سرفصل دوره آموزش باریستا
سرفصل های ارائه شده در دوره آموزش باریستا در مجتمع فنی آریا تهران شامل موارد زیر می باشد، این سرفصل ها را مطالعه نمایید تا با اصول آموزش باریستا بیشتر آشنا شوید.
- برای یادگیری شغل باریستا شما ابتدا باید مهارتهای زیر را به صورت کامل یاد بگیرید:
- تاریخچه قهوه و باریستایی
- شناخت دون سبز
- انواع برداشت قهوه
- انواع روش های فرآوری قهوه و تفاوت آنها با یکدیگر
- مقدمه ای بر رُست قهوه
- شناخت دیفکت و خرابی های قهوه
- ویژگی قهوه اسپشیالتی و تفاوت آن با سایر قهوه ها
- شستشوی دستگاه اسپرسو
- شناخت گیاه قهوه و انواع دانههای آن
- برشته کاری (Roasting)
- آشنایی با مهارتهای باریستا
- روشهای دمآوری قهوه
- اسپرسو و مراقبت از اسپرسوساز
- تنظیم آسیاب
- اصول آسیاب کردن قهوه (گرایند کردن)
- اصول کالیبریشن
- دوزینگ، لولینگ، تمپینگ
- مدیریت محیط کار
- اصول مشتریمداری
- ایمنی و بهداشت محیط کار
- کنترل کیفیت مواد
- تنظیم اصولی دستگاه آسیاب قهوه و استفاده از بروئینگ چارت
- تنظیم دستگاه آسیاب قهوه و ست کردن آن با دستگاه اسپرسو
- تمپ کردن اصولی
- تهیه شات اسپرسو استاندارد
- تهیه مشتقات اسپرسو (اسپرسو، آمریکانو، کاپوچینو ماکیاتو، موکا، آفوگاتو و …)
- فوم گیری اصولی شیر
- شیمی شیر و فوم گیری
- لته آرت
- تهیه نوشیدنیهای گرم بر پایه اسپرسو
- دم کردن قهوه ترک و قهوه فرانسه
- موج سوم قهوه (کمکس، V60 ، سایفون، آیروپرس، فرنچ پرس)
- دمنوش و جوشانده ها
- عملیات pre infusion و pre wetting و تأثیرات آن بر عصارهگیری
- کاپینگ (یا قهوه آزمایی)
- آموزش و ساخت نوشیدنی های ابداعی (Signature)
- شناخت و آموزش عملی کار کردن با ابزارهای بار سرد
- اصول و قواعد کار کردن پشت بار کافه
- آموزش درست کردن شیکها
- تهیه انواع گلاسه ها
- آموزش فراپهها
- آموزش اسموتیها
- آموزش موکتلهای استاندارد جهانی
- تهیه قهوههای سرد (آموزش آیس کافی ها)
- شناخت لیوانهای مخصوص نوشیدنیهای سرد
- شناخت انواع متدهای ساخت نوشیدنیهای سرد
- میکسولوژی چیست ؟
- میکسولوژی مولکولی چیست ؟
- گارنیش مدرن
- دکورینگ مولکولی
- آموزش انواع مختلف گجت های قهوه های دمی و تفاوت آنها با یکدیگر
- فوم گیری اصولی شیر پیچر شناسی پیاده سازی پترنهای مختلف
- آشنایی با اصول منو نویسی
- آشنایی با صنعت کافی شاپ
- آشنایی با دستگاه های صنعتی کافی شاپ
سوالات تخصصی خود را در خصوص سرفصل های ذکر شده می توانید از طریق مراجعه به وب سایت آموزشگاه آریا تهران و از طریق سیستم چت آنلاین درج شده در این وب سایت از همکاران ما در بخش دپارتمان آموزشی بپرسید، مشاوره رایگان از روز های شنبه تا جمعه (در تمامی روز های هفته از ساعت 9 صبح تا 8 شب ارائه خواهد شد.)
دوره باریستا با مدرک بین المللی
شما می توانید با شرکت در دوره های آموزش باریستا مجتمع فنی آریا تهران مدرک معتبر بین المللی را نیز اخذ نمایید، این مدرک قابل ترجمه و بین المللی می باشد و شما می توانید با اخذ این مدرک معتبر مجوز راه اندازی یک کافی شاپ را داشته باشید، ضمنا آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران در انتهای این دوره به هنرجویان خود یک مدرک داخلی و یک مدرک بین المللی را اعطا خواهد کرد که این مدرک معتبر قابل ارائه به سفارت خانه ها نیز می باشد.
آموزش باریستا شرق تهران
هنرجویان عزیزی که ساکن شرق تهران هستند نیز می توانند در شعبات شرق تهران مجتمع فنی آریا تهران ثبت نام کرده و این دوره تخصصی را یاد بگیرند، که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه شما می توانید به آدرس aryatehran.com مراجعه نمایید.
توجه» جهت برقراری ارتباط با بهترین آموزشگاه تخصصی باریستا در تهران شما می توانید به وب سایت aryatehran.com مراجعه نمایید، همچنین می توانید با شماره تلفن های ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 – ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳8 الی ۶ تماس حاصل فرمایید، در این وب سایت اطلاعات کامل در مورد دوره های آموزش باریستا درج شده است و راه های ارتباطی نیز در نظر گرفته شده تا شما سوالات تخصصی خود را از همکاران ما بپرسید.