گفتگویی کوتاه با جوان موفق رامشه ای
خواستن، فعلي که هر کس مي تواند انجام دهد
جوان موفق رامشه ای با وجود همه ی سختی ها از چاپ 30 مقاله در مجلات خارجی، داخلی و همایش های خود گفت و مشخص کردن هدف را کلیدی ترین رمز موفقیت دانست.
در اين سرزمين کم نبودند افرادي که علي رغم وجود محروميت ها و نارسايي ها به خوبي توانسته اند با اراده قوي و هدفمند خود به آنچه مورد نظرشان بود برسند. يکي از اين افراد جوان کوشا و تحصيل کرده اي است از دهستان رامشه که در ادامه بيشتر با ان آشنا مي شويم.
اصفهان شرق : در معرفي خود چه مي گوييد؟
سید عباس رجایی ، متولد سال 61 در روستای رامشه از توابع جرفویه اصفهان . در سال 1368 وارد مدرسه دبستان شهید سید کمال حسینی شدم و در سال 1373 تحصیلات خود در دوره ابتدایی به پایان رساندم. دوران راهنمایی نیز در رامشه شروع و در سال 1376 پایان یافت. بعد از ورود به دبیرستان رشته ادبیات و علوم انسانی را انتخاب کردم و در نهايت در سال 80 در رشته جغرافیای انسانی دانشگاه تهران پذیرفته شدم.
اصفهان شرق : دوران تحصيل خود را چگونه گذرانديد؟
دوران کارشناسی من علاوه بر تحصیل به فعالیت در انجمن جغرافیایی ایران گذشت. فعالیت در انجمن و آشنایی با بسیاری از اساتید جغرافیا سبب شد تا به ادامه تحصیل علاقه مند شدم. در سال 1383 از فعالیت در انجمن به قصد شرکت در کنکور کارشناسی ارشد دست کشیدم. پس از شرکت در کنکور ارشد در سال 1384 در دو رشته جغرافیای شهری با رتبه 5 و در رشته جغرافیای روستایی با رتبه 3 پذیرفته شدم. دوران کارشناسی ارشد من نیز با فعالیت های علمی خارج از دانشگاه همراه بود. همکاری در تعدادی پروژه های خارج از دانشگاه سبب شد تا بتوانم به صورت کاربردی داشته های خود را عملياتي سازم.
اصفهان شرق: موضوع پايان نامه تحصيلي شما چه بود؟
عنوان پايان نامه کارشناسي ارشد «نقش شهرهای میانی در تعادل ناحیه ای مورد مطالعه شهرضا» بود که در سال 86 از آن دفاع شد. در سال 1387 نيز به عنوان دانشجوی استعداد درخشان در مقطع دکتری پذیرفته شدم . عنوان پايان نامه در مقطع دکتري نيز « کارکرد مناطق شهری در فرایند شهرنشینی متغیر » بود که در سال 92 با درجه عالی دفاع شد و پس از آن به عنوان هیئت علمی در دانشگاه تهران پذیرفته شدم.
اصفهان شرق : ساير فعاليت هاي علمي شما چگونه بوده است ؟
در طی مدت تحصیل خود موفق به چاپ 30 مقاله در مجلات خارجی، داخلی و همایش ها شدم. همچنین در 5 طرح پژوهشی کاربردی دانشگاهی همکاری داشته ام.
اصفهان شرق : رمز موفقیت علمي خود را چه مي دانيد ؟
حمايت هاي پدر و مادر و همراهی و تشویق های این دو عزیز مهم ترین رمز موفقیت من در عرصه علمي بوده است . همچنین مشخص کردن هدف کلیدی ترین رمز موفقیت است. بسیاری از دانشجویان که در رشته های علوم انسانی پذیرفته می شوند اغلب به جهت مشکلات اشتغال که پیش روی تحصیل کرده های ما وجود دارد، از ادامه تحصیل نا امید شده وموفقیت خود را در ادامه تحصیل نمی بینند. از این رو تلاشی برای موفقیت در تحصیل انجام نمی دهند.
اصفهان شرق : توصیه شما به جوانان هم ولایتی ها چیست ؟
تنها توصیه من به جوانان و خصوصا دوستانی که در دانشگاه مشغول تحصیل هستند این است که در تحصیل و کسب علم انتها و حد و مرزی وجود ندارد و هیچ گاه در کسب علم ضرری وجود نداشته و نخواهد داشت. لذا در هنگام ورود به دانشگاه به کسب بالاترین مدارج علمی فکر کنند. به بهترین بودن.
در پایان می خواهم از پدر و مادرم، همسر، برادران و خواهرانم که پشتوانه من بوده اند تشکر کنم و از استادانی که تلاش آنها و محبت آنها سبب شد تا من امروز به عنوان همکار در کنار آنها فعالیت کنم.
آفرین به شما جوانان که مایه افتخار کشور هستید این موفقیت ها را شما تبریک می گوییم