سرویس: غیر تولیدی 15:23 - دوشنبه 02 تیر 1399

یافته محققان ژاپنی؛

تاثیر محصولات سویا در کاهش اختلال حافظه

محققان دریافتند پروتئین مشتق شده از سویا که بعد از خوردن به مغز می رسد موجب کاهش زوال حافظه در موش های دچار اختلال شناختی شد.

به گزارش اصفهان شرق؛ با تجزیه پروتئین‌های سویا محققان به وجود مولکولی موسوم به دی‌پپتید پی بردند که بر حافظه تأثیر می‌گذارد چراکه حاوی دو پروتئین تشکیل دهنده بلوک‌های موسوم به اسیدهای آمینه است.

«توشیرو ماتسوی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کیوشو ژاپن، در این باره می‌گوید: «پپتیدهای که در طول مدت هضم تجزیه می‌شوند، با چالش عبور از سد خون و رسیدن به مغز مواجه هستند. مطالعه ما بر روی موش‌ها نشان می‌دهد که این پپتیدها بر حافظه موش‌ها تأثیر خوبی دارند.»

محققان در این مطالعه، تأثیرات دی‌پپتیدی موسوم به Tyr-Pro را بررسی کردند چراکه این دی‌پپتید شامل اسیدهای آمینه تیروسین و پرولین است. چندین روز قبل از تزریق ماده شیمیایی عامل ایجاد بیماری آلزایمر در موش‌ها، به آنها این دی‌پپتید خورانده شد.

محققان با بررسی حافظه کوتاه مدت موش‌ها دریافتند موش‌های که با دی‌پپتید تغذیه شده بودند در مقایسه با سایر موش‌های بیمار، وضعیت بهتری بعد از گذشت دو هفته داشتند.

محققان تاکید دارند باید فواید این مشتق سویا بر انسان‌ها آزمایش شود تا بتوان از آن به عنوان راهی برای پیشگیری از زوال حافظه یا حتی بهبود حافظه استفاده کرد.

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.