سرویس: اجتماعی 10:15 - سه شنبه 23 اردیبهشت 1399

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان:

دانشگاه جامع علمی کاربردی گره گشای حلقه مفقوده کسب و کار است

ئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی منفعت مالی نیست بلکه آوردن علم و عمل در کنار یکدیگر در جهت بازشدن حلقه مفقوده کسب و کار است.

به گزارش اصفهان شرق؛ بهزاد رضایی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علمی کاربردی گلپایگان اظهار داشت: رسالت دانشگاه خدمت به جامعه است و علت شکل گیری دانشگاه در جهان احساس نیاز جامعه برای توسعه بود که در این زمینه علم از نسلی به نسل بعدی آموزش داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروزه چرخه علم و فناوری در کشورهای دنیا پیشرفت داشته است و ایران نیز یک سرزمین تمدن ساز در حوزه علمی و دینی بوده است، تاکید کرد: زمانی دانشگاه را تنها با هدف تحصیل تأسیس کردیم که باعث شد چرخه دانش و علم به سمت فناوری و ارتباط به نیاز جامعه تعریف نشود و این دو بخش هر کدام به صورت جداگانه فعالیت کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه سال ۶۶ در کشور نیرو انسانی برای تدریس در دانشگاه نداشتیم و دانشگاه تربیت مدرس برای جبران این کمبود تأسیس شد که در جذب نیروی انسانی موفق عمل کردند، ابراز داشت: امروز با وجود افزایش نیروی انسانی چرخه علم به درستی تعریف نشده است و نتوانسته نیازهای ما را رفع کند.

وی بیان داشت: بر اساس تصمیم دولت با توسعه آموزش عالی و استفاده از ساختمان‌های بلااستفاده در هر منطقه پروژه عمرانی جدیدی تعریف نخواهد شد تا از امکانات به نحو مطلوب بهره ببریم.

رضایی افزود: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی منفعت مالی که کاربردی ندارد نیست و به دنبال گسترش علم مبتنی بر عمل و عمل مبتنی برعلم است، هدف ما آوردن علم و عمل در کنار یکدیگر برای بهبود وضعیت و ایجاد حلقه مفقوده کسب و کار است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان گفت: گلپایگان با وجود ۳۰ هزار هکتار زمین زراعی و ۱۳۰ هزار رأس دام سبک و سنگین و ظرفیت بالای تولید قطعات مگاموتور می‌تواند به قطب تولید فرآورده‌های دامی و صنایع تبدیلی و غذایی و صنعتی تبدیل شود و دانشگاه جامع علمی کاربردی با تربیت نیروی انسانی متخصص در این رشته‌ها نیاز جامعه برآورده سازد.

مهر

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.