عوارض جبرانناپذیر مصرف همزمان گوشت و مواد لبنی
یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف همزمان گوشت به خصوص گوشت ماهی با مواد لبنی، عوارض جبران ناپذیری را در پی دارد.
به گزارش اصفهان شرق، فاطمه نجاتبخش گفت: آگاهی از تداخلات مواد غذایی با یکدیگر، همیشه یکی از موضوعات کلیدی در حوزه تغذیه بوده است. مصرف برخی مواد غذایی از جمله گوشت با گروه لبنیات میتواند به شدت مضر و خطرناک باشد. یکی از معروفترین مداخلات مضر خوراکی مصرف گوشت ماهی با ماست یا دوغ است.
وی تاکید کرد: افراد از هیچ گونه مواد خوراکی لبنی از جمله شیر بلافاصله پس از اتمام وعدههای غذایی خود استفاده نکنند؛ چراکه میتواند انواع ضعف شدید، لک و پیس، سردی معده و ناراحتیهای عصبی را در فرد تشدید کند.
نجاتبخش بیان کرد: افراد میتوانند ۲ساعت بعد از صرف وعدههای غذایی که هضم شده و از معده خارج شدهاند، شیر مصرف کنند. پس از آن نیز تا زمان استراحت ۱ساعت فاصله داشتهباشند تا از عوارض احتمالی جلوگیری شود.
این متخصص طب سنتی در پایان گفت: افراد قبل از خوردن شیر از مصرف ترشیجات و مواد غذایی شور پرهیز کنند. تنها خوراکی که مصرف آن با شیر مشکلی را برای بدن ایجاد نمیکند خرما است.