برف و شیره، یک معجون نوستالژیک؛ بخوریم یا نخوریم؟
کارشناس تغذیه درباره اینکه امروزه می توان برف و شیره را مصرف کرد یا خیر، صحبت کرد.
به گزارش اصفهان شرق؛ حسین خانی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی صاحب نیوز بیان کرد: بسیاری از بیماری ها ریشه در نوع تغذیه و پرخوری ها و زیاد دریافت کردن مواد انرژی زا دارند؛ همچنین گاهی منابعی غذایی نا سالمی هم افراد مصرف می کنند.
کارشناس تغذیه ادامه داد: در گذشته امکان مصرف برف و شیره وجود داشت، اما امروزه به خاطر آلودگی هوا وریزگردها این امکان نیست.
وی افزود: بارش اولیه همیشه سرشار از آلودگی است و تمام ریزگردها را با برف به زمین می آورد.
خانی ادامه داد: برف و شیره مربوط به زمانی بود که برف ها تمیز بودند و این امکان مصرف در مناطقی وجود دارد که عاری از آلودگی های شهری و محیطی هستند.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید