سرویس: غیر تولیدی » نقلی 12:38 - سه شنبه 10 دی 1398

پیراشکی روسی، پیش غذایی خوشمزه و متفاوت

در این مطلب دستورالعمل تهیه پیراشکی روسی را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش اصفهان شرق؛ پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است.

پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می‌شود متفاوت است. پیراشکی در واقع نامی متداول برای خوراکی‌هایی ست که با مواد غذایی خاصی پر شده و سرخ می‌شوند.

تنوع در این نوع غذا به حدی زیاد است که شما می‌توانید داخل آن را از پنیر صبحانه تا مواد مایه ماکارونی پر کنید. خمیر پیراشکی می‌تواند از انواع خمیر‌های نان حتی بربری نیز تهیه شود.

می‌توانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید و حتی آماده این خمیر‌ها را امروزه می‌توانید از سوپرمارکت‌ها و هایپر‌ها خریداری کنید و مواد میانی مورد نظرتان را تهیه کرده و داخل آن قرار دهید و سرخ کنید.

پیراشکی روسی به دلیل محبوبیت زیادش در میان محلیان این کشور و در میان توریست‌ها نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و در اکثر کافه‌ها و رستوران‌ها انواع مختلفی از آن را می‌توانید ببینید و نوش جان کنید.

مواد مختلفی داخل این خمیر می‌توانید قرار دهید می‌توانید فقط گوشت بگذارید و یا در تهیه آن از مرغ استفاده کنید.

شاید تعدادی علاقه داشته باشند که در داخل آن از انواع سبزیجات شامل سیب زمینی و یا فلفل دلمه‌ای و یا انواع سبزی‌های دیگر برای آن استفاده کنند یا می‌توانید برای صبحانه و عصرانه خود داخل آن پنیر و یا مربا گذاشته و در نهایت سرخ کنید.

ما در اینجا یک مدل از آن را به شما آموزش می‌دهیم و شما می‌توانید مدل‌های دیگر با مواد مختلف را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. به علاوه این غذا می‌تواند یک خوراکی خوشمزه برای کودکان شما در مدرسه و یا در خانه باشد.

امروزه ایرانیان نیز در بسیاری از مواقع این پیراشکی‌های خوشمزه را در خانه خود تهیه می‌کنند و در میهمانی‌ها و مراسم خود از آن استفاده می‌کنند.

این غذا را می‌توان در زمره پیش غذا‌ها قرار داد که از جمله دیگر این خوراکی‌ها می‌توان به:سیب زمینی پخته معطر، دلمه بادمجان، سمبوسه و فلافل نیز اشاره کرد.

مواد لازم برای خمیر:
آرد ک. ٤ پیمانه
شیر: ١ پیمانه
تخم مرغ: ٢ عدد
مایه خمیر: ٢ قاشق مربا خوری
شکر: ٢ قاشق مربا خوری
نمک: ١ قاشق چایخوری
کره: ٥٠ گرم
روغن مایع: ١/٤ پیمانه
ماست: ٢ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مایه گوشتی:
فیله مرغ: ١ سینه کوچک
پیاز: ١ عدد
سیر: ١ حبه
قارچ: ٢٠٠ گرم
فلفل دلمه:نصف عدد
پنیر پیتزای رنده شده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
برای رومال:
زرده تخم مرغ: ١ عدد
شیر ٢ تا ٣: قاشق غذاخوری
کنجد برای تزیین

مراحل پخت
ابتدا برای عمل امدن مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط می کنیم.

مایه خمیر را روی مواد بالا می پاشیم و روی |آن را می پوشانیم و به مدت ده دقیقه استراحت می دهیم تا عمل بیاید.

داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مایع و تخم مرغ‌ها را مخلوط می‌کنیم.

به مواد نمک میزنیم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه می کنیم.

در این مرحله آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر درست شود.

کمی که حالت خمیری پیدا کرد ماست را اضافه می کنیم.

خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتی به دستمان نچسبد آرد اضافه می کنیم.

خمیر را در همان ظرف چند باری می کوبیم.

سپس روی آن را با دستمال مرطوب می پوشانیم و در یک جای گرم می گذاریم.

اجازه می‌دهیم تا یکی دو ساعتی استراحت کند و حجیم شود.

مواد داخل پیراشکی:
ابتدا پیاز را خورد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

کمی که سبک شد سیر ریز خورد شده را هم به آن اضافه می کنیم (می توانید از پودر سیر استفاده کنید یا کلا حذفش کنید).

پیاز و سیر را کمی تفت می دهیم و فیله مرغی که تقریبا ریز خورد کردیم را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا سرخ شود.

نمک و ادویه جات را اضافه می‌کنیم.

رنگ مواد که تغییر کرد قارچ هایی که ریز خورد کردیم را به همراه فلفل دلمه ای که نگینی خورد کردیم اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم.

خمیر که آماده شد از آن، چون‌های از نارنگی بزرگتر درست می کنیم و روی سطح (میز یا یک سینی) که آرد پاشی شده می چینیم و روی آن را می پوشانیم و باز هم می گذاریم یک ربع استراحت کند.

(حدودا ١٢، ١٣ تا چونه می شود).

سپس هر چونه را روی سطح آردپاشی شده با وردنه صاف می کنیم و یکی دو قاشق از مواد گوشتی میگذاریم و روی آن کمی پنیر پیتزا می گذاریم و می پیچیم.

حالا به دلخواه یا با دست یا با قالب، فقط دقت می کنیم درز خمیر را محکم می کنیم که توی پخت، باز نشود.

سینی فر را چرب می کنیم و پیراشکی‌ها را با فاصله داخل آن می چینیم.

برای رومال خمیر‌ها زرده تخم مرغ را کمی هم بزنید.

سپس به آن دو سه قاشق شیر اضافه می کنیم (من بجای شیر یه قاشق خامه زدم).

با برس مخصوص آشپزی روی پیراشکی‌ها را رومال می کنیم و دوست داشته باشید می‌توانید کمی کنجد هم بزنید.

فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه می‌گذاریم.

حدود نیم ساعت یا تا وقتی زیر و روی پیراشکی‌ها طلایی شود در فر می گذاریم.

باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.