الزامات تسریع در بهبود آنفلوآنزا
متخصص طب سنتی گفت: مصرف مایعات مکرر و سوپهای حاوی سبزیجات کافی برای تسریع در بهبود بیماری آنفلوآنزا لازم است.
به گزارش اصفهان شرق؛ ندا نیلی با اشاره به شیوع ویروس آنفلوآنزا در کشور، گفت: باید با رعایت نکات بهداشتی از همه گیری این ویروس جلوگیری کرد.
وی با تاکید بر اینکه شستن مداوم دستها از نکات مهم جلوگیری از ابتلا به این نوع ویروس است، افزود: خودداری از تماس با افراد مبتلا و همچنین افراد مشکوک به این بیماری لازم است.
نیلی با بیان اینکه استفاده از ماسکهای مناسب در حین خروج از منزل میتواند تا حدود بسیاری از همه گیری این نوع ویروس جلوگیری کند، تصریح کرد: اگر فردی مبتلا به این ویروس شود باید با استراحت کافی روند بهبودی خود را تسریع کند.
این متخصص طب سنتی همچنین با اشاره به مواد غذایی مورد نیاز برای بهبود افراد مبتلا به ویروس آنفلوآنزا، گفت: استفاده از مایعات مکرر، مصرف سوپهای حاوی سبزیجات بسیار میتواند روند بهبود این بیماری را تسریع کند.
وی با بیان اینکه سبزیجاتی همچون جعفری، شوید، هویج، شلغم و کدو میتواند در بهبود هر چه سریعتر ویروس آنفلوآنزا موثر باشد، افزود: فرد مبتلا به آنفلوآنزا باید در همه وعدهها این نوع غذاها را استفاده کرده و از مصرف غذاهای حجیم و چرب جلوگیری کند.
میزان