غذای سرخ کردنی عامل ابتلا به «آلزایمر»
اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی پخته شده و غذای آماده نظیر کیک، افراد را در معرض ابتلا به زوال عقل قرار میدهد.
به گزارش اصفهان شرق؛ نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است، خوردن مقدار زیادی چربی ترانس موجود در مواد غذایی سرخ شده، کیک و بیسکویت ممکن است افراد را در معرض خطر ابتلا به زوال عقل قرار دهد.
از چربی های ترانس اغلب برای تهیه کیک، بیسکویت، مارگارین و مواد غذایی سرخ شده استفاده میشود.
تحقیقات قبلی نشان داده بود، مصرف چربیهای ترانس خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را افزایش میدهد؛چربیهای ترانس، این کار را از طریق بالا بردن سطح کلسترول بد (کلسترول LDL) و پایین آوردن سطح کلسترول خوب (کلسترول HDL) انجام میدهند.
دانشمندان ژاپنی در تازهترین پژوهشهای خود مصرف چربی ترانس را به ابتلا به زوال عقل مرتبط کردهاند و باور دارند، چربیهای ترانس ممکن است باعث التهاب مضر شوند.
اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی پخته شده و غذای آماده، افراد را در معرض خطر زوال عقل قرار میدهد.
محققان ژاپنی اکنون در یک مطالعه بیش از ۱۶۰۰ نفر بالای ۶۰ سال، این چربیها را به زوال عقل متصل کردهاند.
شواهد نشان میدهد که چربیهای ترانس ممکن است باعث التهاب مضر و تشکیل پروتئین به نام آمیلوئید شوند که هر دو با زوال عقل در ارتباط هستند.
فارس