راز و رمز پخت آبگوشت خوشمزه
آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که با ترکیب مواد مختلف تهیه میشود، اما شناخته شدهترین نوع آن با گوشت همراه با چربی، نخود، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود.
به گزارش اصفهان شرق؛ آبگوشت غذای اصیل ایرانی است که با ترکیب مواد مختلف تهیه میشود، اما شناخته شدهترین نوع آن با گوشت همراه با چربی، نخود، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. برای لذیذ شدن این خوراک در ادامه پیشنهادهایی را آوردهایم.
بهتر است برای آبگوشت از گوشت گوسفند استفاده کنید. برای بهتر کردن مزه آبگوشت، بهتر است کمی دنبه و دنبالچه گوسفند به آن اضافه کنید.
موقع خرد کردن گوشت و استخوانهای گوسفند، مراقب باشید خرده استخوان به گوشت نچسبد، چون اگر در آب یا گوشت کوبیده خرده استخوان باشد، مزه آبگوشت را خراب میکند. کف گوشت را برای زلال شدن آب گوشت جدا کنید.
نمک گوشت را نباید از اول به آن اضافه کنید. کمی نمک برای مزهدار شدن آن مناسب است. اضافه کردن نمک در ابتدا، گوشت را تیره و دیرپز میکند. آبگوشت را با حرارت کم و بهمدت طولانی بپزید تا خوشمزهتر شود. اگر میتوانید آبگوشت را در دیگ سنگی (دیزی) بسته بپزید، در این صورت به دلیل حرارت یکنواخت دیگ خوشمزهتر میشود. میتوانید سیبزمینی را بهصورت خام پوست بگیرید و به آبگوشت اضافه کنید.