سرویس: اجتماعی » پزشکی و سلامت 19:38 - دوشنبه 04 فروردین 1393

کسانی که نباید ماهی بخورند!

بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت‌ ماهی، حساسیت شایعی است.

به گزارش اصفهان شرق: دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه  در خصوص انواع ماهی‌ها گفت: ما ماهی را بیشتر به قصد مصرف امگا۳ استفاده می‌کنیم بنابراین ماهی‌هایی که حاوی امگا۳ بیشتری باشند در اولویت هستند.

وی اظهار داشت: ماهی‌هایی که از امگا۳ قابل توجهی برخوردار هستند در دریاهای شمالی زندگی می‌کنند از جمله ماهی سالمون، ماهی آزاد، ماهی خال مخالی و قزل آلا که در کشور ما این ماهی بسیار باب است.

وی در ادامه گفت: امگا۳ دو بخش دارد و EPA و DHA که ماهی‌های مذکور حاوی هر دوی اینها هستند.

این متخصص تغذیه گفت: بهترین نوع طبخ ماهی‌ به صورت آب‌پز و بخارپز در تابه‌هایی که نیاز به روغن ندارند است و یا به صورت کبابی که این روش‌ها بسیار بهتر از روشی است که با روغن فراوان طبخ شود.

وی در پایان گفت: بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت‌ ماهی، حساسیت شایعی است.

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.