معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان:
حرکت مقتدرانه در مسیر تبدیل علم به ثروت موجب اقتدار و عزت ملی میشود
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: حرکت مقتدرانه در مسیر تبدیل علم به ثروت موجب اقتدار و عزت ملی برای مردم کشورمان خواهد شد.
به گزارش اصفهان شرق به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سید مهدی ابطحی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاههای استان با اشاره به این که کلیدواژه طرح کسب و کار در شهر اصفهان شکل گرفته است، عدم تناسب میان شعارها و رفتارها در جامعه را موجب به صدا درآمدن زنگ خطر برای جامعه دانشگاهی عنوان و اظهار کرد: با توجه به پتانسیلهای بسیار بالا در دانشگاههای کشور، حمایت از ایدهها و هدایت درست در مسیر پژوهش باید از اساتید دانشگاهی آغاز گردد.
وی قابلیتهای دانشجویان و مدیران دانشگاه صنعتی اصفهان در حمایت از جشنواره کسب و کار را یادآور شد و گفت: حرکت مقتدرانه در مسیر تبدیل علم به ثروت موجب اقتدار و عزت ملی برای مردم کشورمان خواهد شد.
معاون پژوهش و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در این مراسم با اشاره به عدم شناخت کافی جامعه نسبت به پارکهای علم و فناوری و لزوم شناخت مردم از اهداف و فعالیتهای شهرک علمی و تحقیقاتی گفت: تبدیل علم به کار و تولید ثروت و نیز ارایه راه حل عملی برای برطرف نمودن مشکلات مردم مسیری است که با آموزش، پژوهش، تحقیق و کارهای خلاقانه از دانشگاهها آغاز میگردد.
محمد جواد امیدی با تأکید بر این که تجاری سازی علم بر عهده شهرکهای علمی و تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری است، گفت: طرح کسب و کار، تیم و بازار مناسب سه ضلع مثلث تبدیل علم به ثروت هستند که با حرکت درست در این مسیر، طرحهای مناسب کسب و کار به ثمر خواهند نشست.
وی افزود: در حال حاضر تعداد پنج هزار نفر در 340 شرکت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول فعالیت هستند و در سال گذشته نیز موفق به ثبت رقم 200 میلیارد تومان قرارداد با مراکز مختلف صنعتی و تجاری شدهاند.
در پایان این مراسم از برگزیدگان ششمین جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاههای استان اصفهان با اهدای جوایز نقدی و لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.
طرح «ویلچر هدایت شونده توسط چشم جهت استفاده معلولین قطع نخاع گردنی» توسط میناسادات محمودی، صفورا شاهین شمس آبادی، نرگس حیدری بنی، آراد تاجمیر ریاحی و علی نوری و نیز طرح «توسعه یک روش برای تولید لوله های جدید کامپوزیتی مورد استفاده در خطوط نفت و گاز» توسط احسان قربانی و زهرا طادی بنی از دانشگاه صنعتی اصفهان عناوین برتر این دوره از جشنواره کسب و کار دانشجویان دانشگاههای استان را به خود اختصاص دادند.
گفتنی است ششمین جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاههای استان با حمایت دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی و شهرداری اصفهان و جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی و به همت مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.