رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت
بلاهایی که با خرید پنیرهای باز فله ای سرتان می آید/ پنیرهایی باز با طعم آلودگی و میکروب
رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به برخی تخلفات لبنیاتی ها گفت: پنیرهای باز فله ای خطرات زیادی برای سلامتی به همراه دارد که باید از خرید آنها اجتناب کرد.
به گزارش اصفهان شرق، خسرو صادق نیت رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با بیان اینکه مراکز عرضه لبنیات سنتی مجوز فروش شیرخام ندارند، اظهار کرد: در این مراکز نباید شیر خام به فروش برسد و آنها تنها میتوانند فرآوردههای حاصل از شیر را عرضه کنند.
رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم به هیچ وجه شیرخام از لبنیاتیها خریداری نکنند و در صورت مشاهده عرضه شیرخام در لبنیاتیها با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس گرفته و تخلفات را گزارش کنند و بازرسان بهداشت محیط با اقدام سریع برخورد جدی با متخلفان انجام میدهند.
وی عنوان کرد: شیر قبل از آنکه محصولی از آن تهیه شود باید جوشانده شود تا میکروبهای خطرناک آن از بین برود و اگر این کار صورت نگیرد هر فرآورده ای که از این شیر تهیه شود میتواند آلوده به میکروب باشد و باعث ابتلا به بیماریها شود.
صادق نیت با اشاره به محصولاتی که از خرید آنها باید اجتناب کرد، گفت: در محصولاتی مانند ماست و دوغ به دلیل آنکه شیر جوشانده میشود احتمال آلودگی به میکروب از بین میرود، اما در فرآورده هایی مانند پنیر این کار انجام نمیشود و به همین دلیل ما توصیه میکنیم که مردم پنیرهای پاستوریزه کارخانجات را خریداری کنند.