استاد حوزه علمیه:
نوروز فرصت طلایی برای تقسیم شادی با دیگران است
حجت الاسلام سلیمانی تبار با اشاره به دستورهای صریح اسلام مبنی بر کمک و دستگیری از نیازمندان و بچه های یتیم و بی سرپرست اظهار کرد: بهترین زمان برای اجرای این دستور اسلام همین ایام ورود به سال جدید و نوروز است.
به گزارش اصفهان شرق، استاد حوزوی و امام جمعه مشهد اردهال در گفتگویی، با اشاره به فرا رسیدن ایام نوروز گفت: عید نوروز از سنتهای باستانی و دیرینه ی ایرانیان است که از پیش از ورود اسلام به ایران مرسوم بوده و پس از ورود اسلام هم توسط اسلام رد نشده است.
حجت الاسلام مهدی سلیمانی تبار افزود: این ایام بهانه خوبی برای اجرای سنت های مورد تاکید اسلام از جمله صله ارحام و بازدید از خویشان و نزدیکان است.
امام جمعه مشهد اردهال با اشاره به دستورهای صریح اسلام مبنی بر کمک و دستگیری از نیازمندان و مستمندان و بچه های یتیم و بی سرپرست اظهار کرد: بهترین زمان برای اجرای این دستور اسلام همین ایام ورود به سال جدید و نوروز است.
وی خاطرنشان کرد: انسان هایی در جامعه ما هستند که به دلایل مختلف دارای توان خوب اقتصادی هستند و اینها باید قشر ضعیف را دریابند، و بحمدلله جامعه ما یک جامعه شیعی است که اکثرا از حس نوع دوستی برخوردارند و در مواقع ضروری به یاری نیازمندان جامعه می شتابند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در قرآن هم تاکید شده است که اغنیا دست فقرا را بگیرند ادامه داد: آیه ۲۷۳ سوره بقره می فرماید: ” «لِلْفُقَرَاء الَّذِینَ أُحصِرُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ لاَ یَسْتَطِیعُونَ ضَرْبًا فِی الأَرْضِ یَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِیَاء مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُم بِسِیمَاهُمْ لاَ یَسْأَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا وَمَا تُنفِقُواْ مِنْ خَیْرٍ فَإِنَّ اللّهَ بِهِ عَلِیمٌ؛”
حجت الاسلام سلیمانی تبار افزود: در روایات و احادیث هم داریم که ایستایی اسلام به چند چیز است که یکی از آنها این است که اغنیا غمخوار فقرا باشند.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) اذعان کرد: حضرت فرمودند، «هر کس که سیر بخوابد، در حالی که همسایه اش گرسنه است، به من ایمان نیاورده است.
وی عنوان کرد: اینها نشانه ارزش و اهمیت زیاد کمک به ضعیفان جامعه در اسلام است و اگر این حسّ عاطفی و همبستگی دینی در جامعه زنده باشد، محرومیّت و فقر، از امّت مسلمان رخت برمی بندد.
امام جمعه مشهد اردهال بیان کرد: در سیره ی پیشوایان دین، نمونه های فراوانی دیده می شود که به هم نوعان و هم کیشان خود مساعدت و انفاق می کردند و به طور ناشناس و بی خبر، به آنان کمک می رساندند و این راه و رسم مسلمانی است.
وی اظها کرد: باید توجه داشت هنگام دست گیری و کمک به فقرا و نیازمندان آبرو و شأن آنها حفظ شود و خدای ناکرده کاری نکنیم که باعث آزرده خاطری آنان بشویم.
انتهای پیام/ مبحث