سرویس: غیر تولیدی » نقلی 13:22 - چهارشنبه 23 بهمن 1392

سیاست نخ نما شده آمریکا علیه ایران؛ تحریم های جدید به دنبال سیاست قبلی آمریکا است

قطعا نباید دلمان را به رفع موقت چند تحریم خوش کنیم؛ چرا که آمریکایی ها با زیر پا گذاشتن توافقنامه، تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرد؛ قطعا سیاسیت تحریم مجدد و لغو موقت، سیاستی است که آمریکایی ها به دنبال سیاست های دخالت گونه خود در کشور ایران در حال اجرا هستند.

به گزارش واحد رصد فضای مجازی اصفهان شرق: عدم همراهی دولت های مختلف در نیمه دوم قرن بیستم با سیاست های آمریکا ،می تواند علتی باشد که سردمداران آمریکایی را برآن دارد تا با اقداماتی نظیر توسل به کودتا و اقدام به براندازی و اشغال نظامی، یورش و جنگ، شرایط را به نفع دولت مطبوع شان بازگردانند و با ایجاد دولت های حامی نظام سرمایه داری، زمینه های استعماری نو در این کشورها را فراهم کنند.

فعالیت سازمان های جاسوسی به عنوان بازوهای اجرایی این کشور در مناطق مختلف جهان، با بهره گیری از عناصر خود فروخته در کشورهای هدف پیش می رود و زمینه حضور جاسوس های این کشور همواره دارای اولویت بوده است، که اتفاقا نقش اساسی و پررنگ داشته است.

حضور نیروهای دریایی آمریکا در زمان بروز انقلاب هندوراس ، اشغال جمهوری دومینیکن در سال 1904 به بهانه حفاظت ار منافع آمریکا، ورود نظامیان این کشور در سال 1907 و 1910به نیکاراگوئه، دخالت نظامی در هائیتی، تصرف بخشهایی از پاناما، درگیری نظامیان آمریکا در سال 1922 با طرفدران ناسونالیست ترکیه در ازمیر تنها برگوشه ای از تاریخ سراسر خونریز این کشور دلالت دارد و این در حالی بوده است که این فعالیت ها در نیمه دوم قرن بیستم شتاب بیشتری می گیرد برای مثال اشاره به برخی از این تجاوزها و کودتاها خالی از لطف نمی باشد تا با یادآوری جنایت های این کشور ، کاملا با روحیات یکی از طرف های مذاکره کننده ژنو آشنا شویم .

بنا بر این گزارش  در سال 1956 امریکا در بحران کانال سوئز، مداخله مستقیم میکند ،یکسال بعد در سال 1957 ایالات متحده به نیروی دریایی برای مداخله در هائیتی و سرکوبی اغتشاشات داخلی آماده باش می دهد و در ژوئیه سال 1958، نیروی دریایی ارتش امریکا لبنان را به اشغال خود در آورد.

در سال 1959، امریکا در جنگ بین چین ملی و جمهوری دموکراتیک خلق چین مداخله می کند  و در سال 1959، امریکا به پاناما تجاوز نظامی مجددی می کند .

در سال 1960، در جنگ های داخلی لائوس شرکت کرده و تا سال 1963، نظامیانش را در لائوس نگه می دارد ،درحین این تجاوز، با اعزام 20 هزار سرباز، قسمت هایی از دومینیکن را به مدت 5 سال به اشغال خود در می اورد.

بنابر این گزارش ، تقسیم آلمان به دو بخش شرقی و غربی ، اشغال مجدد گواتمالا ، حمله به ویتنام تنها بخشی از رفتارهای سیاسی غیر قابل پیش بینی این کشور می باشد .

این فعالیت های در حالی است که شاید به جرات بتوان گفت واقعه کودتا در شیلی که به سرنگونی و قتل آلنده ، منتخب مردم این کشور انجامید و باعث شد برای 25 سال دیکتاتوری پینوشه بر مردم این کشور تحمیل شود اوج دخالت ها و نقشه های ایالات متحده امریکاست که توسط سازمان های جاسوسی این کشور محقق شده است. گناه آلنده در طول سه سال زمامداری دولت این کشور شاید اقدامات ضد امریکایى بوده باشد که در صحنه سیاست و اقتصاد شیلی بوجود آورد و باعث ملی شدن برخی صنایع ومصادر اموال ده‏ها شرکت وابسته به آمریکا بود. تعطیلی احزاب و روزنامه‏های وابسته به آمریکا از دیگر نتایج فعالیت های آلنده بود.

کودتای 28 مرداد سال 1332 ، سرنگونی دولت مصدق که در ملی شدن صنعت نفت نقش پررنگی داشت نیز خود نشان از خوی استکباری آمریکایی دارد که این روزها به عنوان منادی صلح و حقوق بشر! از هیچ رذالت و فعالیت ضد حقوق بشری فروگذار نکرده است .نقش پررنگ رسانه های وابسته به آمریکا در این کودتا نیز مشخص است .اتهام زنی و دیکتاتور خوانده مصدق با طرح آمریکایی ها اغاز می شود و در ادامه نیز با اشاره به  این موضوع که مصدق تلاش دارد تا وجهه ایران را در جهان خراب کند به روند تهمت پراکنی شان ادامه می دهند و درنهایت با استفاده از تمایل وی به کمونیست ها زمینه های کودتارا فراهم می کنند .

این اتفاقات در حالی با موفقیت همراه شده است که همواره آمریکا از نقش حیاتی روزنامه ها و رسانه های وابسته بهره برده است و با در نظر گرفتن شرایط دو کشور شیلی در زمان آلنده و ایران، زمان مصدق به خوبی این نقش مشخص می شود .

دخالت های آمریکا در ایران پایان ندارد؛ در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن برای همه جهان ثابت شده است؛ آمریکا با حمایت از تروریست ها و تربیت و آموزش آنها در اوایل انقلاب چهره های شاخصی مانند شهید بهشتی، مطهری، طالقانی، مفتح و … را به شهادت رساندند.

در ادامه این دخالت ها و براندازی ها کودتای طبس رخ داد؛ آنچه در طبس گذشت با تمامی زوایای پیدا و پنهان آغاز و انجام آن، بدون شک مصداق بارزی بر تحقق سوره مبارکه «فیل» و پنجم اردیبهشت ماه 1359 یوم‌الفیل دیگر استکبار جهانی و کارتر ابرهه‌ زمان بود که با تحقق وعده‌های راستین جل و اعلی، عنایت، لطف و رحمت الهی بار دیگر شامل حال ملت شریف ایران شد.

با شروع جنگ 8ساله تحمیلی حمایت های آمریکا از عراق به صورت آشکار و پنهان مشخص شد؛ تسلیحات هسته ای که آلمان ها و آمریکایی ها در اختیار عراق قرار دادند تا با استفاده از آنها مردم بی گناه کشور ایران را به کام نابودی بکشانند.

سلاح های جنگی که پس از جنگ بر جای مانده است تماماً نشان می داد که این سلاح ها ساخته آمریکا هستند و برای نابودی ایران به دست صدام رسیده بودند.

اگرچه جنگ به پایان رسید و روسیاهی آن به عراق و آمریکا ماند؛ اما آنها مسیر جنگ نرم را در ژیش گرفتند و با تهاجم فرهنگی از طریق رسانه ها، توانستند تیر های سمی خود را به سمت کشور ایران روانه کنند.

تیرهایی که نسل جدید و فرهنگ آنها را هدف قرار داده بود.

دخالت های فرهنگی آمریکا به حدی رسید که رهبری از آن ها با عنوان شبیخون فرهنگی نام برد و از همه مسئولین خواست تا برای مقابله با آن برنامه ریزی کنند.

این شبیخون فرهنگی در سال 88 و در فتنه پس از انتخابات به حدی رسید که آمریکا علناً از فتنه گران داخل حمایت می کرد و بسیاری از رسانه های خود را در راستای براندازی نظام به خدمت گرفت.

در این راستا کانون‌های تفکرغربی(“تینک تانک‌ها”) در کنار سایر کانون‌های فعال مثل رسانه‌ها، سفارتخانه‌ها، طی حداقل دو دهه، فعالیت گسترده‌ای را با هدف تغییر در ایران دنبال می‌کردند.

تصویب لایحه 55  میلیون دلاری برای “براندازی” و “جنگ نرم” علیه کشورمان بیان گر نقش و جایگاهی است که این موسسات در راستای اهداف شوم سران “کاخ سفید” و “سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا” برعهده گرفته‌اند.

اتفاقی که در این اواخر و در زمان فتنه سال 88 و بعد از آن نیز قابل مشاهده است و متاسفانه همراهی آگاهانه و بعضا سهوی رسانه های داخلی کشور برشدت تاثیر گذاری این کشور می افزاید.

به طوری که برخی از رسانه ها و افراد در داخل کشور با ریختن آب در آسیاب دشمن به آنها در این دخالت های بیجای خود کمک می کنند.

نکاتی که در بالا عنوان شد نمونه ای از دخالت های آمریکا در ایران و در جهان بود؛ قطعاً دشمنی آمریکا گسترده تر از مواردی است که ذکر شد و این موارد تنها مواردی بودند که تا کنون دخالت های آمریکا در آن افشا شده بود.

در حقیقت دشمنی آمریکا از گذشته تا کنون بوده است و این دشمنی همچنان نیز ادامه دارد که لزوم هوشیاری بیشتر مسئولین و مردم را مشخص می کند.

امروز هم قطعا نباید دلمان را به رفع موقت چند تحریم خوش کنیم؛ چرا که آمریکایی ها با زیر پا گذاشتن توافقنامه، تحریم های جدیدی را علیه ایران وضع کرد؛ قطعا سیاسیت تحریم مجدد و لغو موقت، سیاستی است که آمریکایی ها به دنبال سیاست های دخالت گونه خود در کشور ایران در حال اجرا هستند.

منبع : دانا

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.