یک متخصص دندانپزشکی عنوان کرد؛
مصرف مواد غذایی حاوی اسید نقش بسزایی در بروز آفت دهان دارد
یک متخصص دندانپزشکی گفت: مصرف مواد غذایی حاوی اسید نقش بسزایی در بروز آفت دهان دارد.
به گزارش اصفهان شرق، منیژه انصاری متخصص دندانپزشکی با اشاره به اینکه آفت دهان از 2 نوع ساده و پیچیده تشکیل شده است گفت: درد شدید در ناحیه دهان را میتوان از علائم بروز آفت دهان دانست.
انصاری ادامه داد: دهان اکثر افراد در طول زندگی بدون اینکه اطلاعی از آن داشته باشند، دچار آفت می شود.
وی با بیان اینکه آفت در افرادی که قبلا دچار این عارضه شده اند رخ می دهد، تصریح کرد: اکثر بروز آفت ها به دلیل آسیب به بافت دهان است.
به گفته این متخصص دندانپزشکی، مصرف مواد غذایی حاوی اسید مانند مرکبات، لیمو، پنیر، سیبزمینی، پرتقال، آناناس، سیب، انجیر و تجمع سموم بدن در دهان آفت ایجاد می کند.
انصاری با بیان اینکه آفت دهان پس از طی مدتی به راحتی برطرف می شود، تاکید کرد: هیچ روش درمانی برای بهبود آفت دهان وجود ندارد که البته افراد با استفاده از پماد کورتون و شستشوی مداوم دهان با دهانشویه ها و یا آب نمک می توانند این عارضه را کاهش دهند.
وی به نحوه تشکیل آفت اشاره کرد و بیان کرد: ایجاد نقطه دردناک و قرمز منجر به بروز زخم در دهان می شود که در نتیجه عارضه آفت را به همراه دارد.
به گفته این متخصص دندانپزشکی با توجه به علائم این عارضه بیان کرد: تب شدید، تورم غدد لنفاوی، احساس ناراحتی در زبان و دهان از علائم بروز آفت دهان است.
انصاری به درمان طولانی آفت اشاره کرد و افزود: اگر درمان آفت دهان بیش از 4 هفته طول کشید نشانه ای از بروز سرطان در دهان است.
به گفته این متخصص دندانپزشکی، تغذیه نامناسب و استفاده از غذاهای سرخ کردنی، تند همراه با مواد نگهدارنده، استرس، استفاده از سیگار آلودگی هوا باعث ایجاد سرطان در افراد می شود.
انتهای پیام/خبرنگاران جوان
دیدگاهتان را بنویسید