9 علامت ازدیاد سموم در بدن
سمومی که در خون تجمع پیدا می کنند، تاثیر مستقیمی روی سیستم عصبی دارند و واکنش های منفی مانند سردرد مداوم ایجاد می کنند.
به گزارش اصفهان شرق، شاید به نظرتان عجیب بیاید، اما زمانی که بدن ما از توکسین یا سموم زیاد در عذاب باشد سعی می کند خود را پاکسازی کند و پیام های متعددی می فرستند تا شما نیز به آن کمک کنید. خوشبختانه تغذیه سالم و در پیش گرفتن سبک زندگی سالم به کاهش میزان توکسین های بدن کمک می کند. در این مطلب قصد داریم علائمی را که بدن به دلیل زیاد شدن توکسین ها بروز می دهد بررسی کنیم.
چه اتفاقی می افتد؟
پیرامون ما پر از ذرات مختلف است که از طریق هوا، آب، مواد غذایی و منابع دیگر وارد بدن مان می شوند. با وجود اینکه بدن ما مجهز به ارگان هایی است که وظیفه دفع میزان زیادی از این سموم را بر عهده دارند، اما گاه پیش می آید که حتی این ارگان ها نیز اشباع می شوند و نمی توانند به خوبی از عهده این مسئولیت بربیایند. در نتیجه بدن از این سموم دفع نشده انباشته می شود و واکنش های جسمی و روحی بروز می دهد. با وجود اینکه گاهی نمی توان به این سادگی به ازدیاد سموم در بدن واقف شد، اما می توان با دقت کردن به برخی علائم، زبان بدن را بهتر فهمید.
انباشتگی سموم : خستگی دائمی
زمانی که بدن به طور مداوم و بیش از توان خود کار می کند تا توکسین ها یا همان سموم انباشته شده در بافت ها را دفع کند، طبیعی است که بیش از اندازه نیز احساس خستگی کند. این احساس خستگی حتی با خوابیدن خوب نیز از بین نمی رود. توجه داشته باشید که خستگی، مشکل در تمرکز و نیاز مداوم به خوابیدن در ساعات غیرعادی می توانند نشان دهنده این باشند که بدن تان نیاز به کمک شما در جهت دفع سموم دارد.
انباشتگی سموم : اضافه وزن مداوم
کاهش وزن همیشه کار چندان ساده ای نیست و نیاز به تلاش مداوم و رژیم غذایی و ورزش دارد. اگر به طور مداوم ورزش می کنید و تغذیه مناسبی دارید، اما باز هم وزن اضافه می کنید احتمالا دچار یک مشکل هورمونی شده اید. این شرایط می تواند ناشی از ازدیاد توکسین و سمومی باشد که از طریق مواد غذایی وارد بدن شده اند.
انباشتگی سموم : یبوست
سمومی که در خون تجمع پیدا می کنند، تاثیر مستقیمی روی سیستم عصبی دارند و واکنش های منفی مانند سردرد مداوم ایجاد می کنند
روده ها نقش موثری در فرآیند دفع توکسین ها از بدن دارند. بروز مشکل در دفع مدفوع و ایجاد یبوست می تواند ناشی از حبس شدن سموم زیادی در بدن باشد. این مسئله می تواند باعث ایجاد دل درد، التهاب و مشکل در جذب مواد مغذی موجود در مواد غذایی شود.
انباشتگی سموم : مشکلات پوستی
پوست یک ارگان گسترده و همچنین آینه سلامت بدن است. در واقع زمانی که سموم زیادی در خون و بافت های بدن انباشته شده باشد، پوست به خوبی آن را انعکاس می دهد. در این صورت آکنه، ضایعات پوستی و واکنش های آلرژیک بیان می کنند که بدن میزبان سموم زیادی شده است. علاوه بر این وجود گودی و سیاهی زیر چشم ها، اگزما و همچنین پسوریازیس نیز از جمله علائم انباشتگی سموم در بدن محسوب می شوند.
انباشتگی سموم : حرارت زیاد بدن
حرارت و گرمای زیادی بدن می تواند یکی از علائم انباشتگی ترکیبات سمی در بدن باشد که کبد را وادار به کار بیش از اندازه می کند. این مسئله باعث افزایش تعریق می شود، چون بدن به دنبال راهی برای افزایش دفع توکسین ها از طریق پوست می گردد. بنابراین بدن زیادی عرق می کند.پ
انباشتگی سموم :سردردهای مداوم
اگر با وجود رعایت بهداشت دهان و دندان همچنان نفس تان بد بو است، احتمالا از مشکلات گوارشی و تجمع سموم در کبد رنج می برید.
سمومی که در خون تجمع پیدا می کنند، تاثیر مستقیمی روی سیستم عصبی دارند و واکنش های منفی مانند سردرد مداوم ایجاد می کنند.بافت های عصبی نسبت به مواد زاید بسیار حساس هستند. بنابراین جای تعجبی نیست که چنین دردهایی بروز کنند.
انباشتگی سموم: تجمع چربی های شکمی
سم زدایی به کاهش وزن کمک می کند، چون این کار ترکیبات زایدی که باعث انباشتگی چربی ها به دور شکم می شوند را از بدن دفع می کند. توکسین ها روی سطح قند و کلسترول خون تاثیر می گذارند این مسئله نیز باعث افزایش چربی دور شکمی می شود.
انباشتگی سموم:بوی بد دهان
هالیتوز یا بوی بد دهان یکی از مشکلات آزاردهنده برای خود فرد و دیگران است. اگر با وجود رعایت بهداشت دهان و دندان همچنان نفس تان بد بو است، احتمالا از مشکلات گوارشی و تجمع سموم در کبد رنج می برید. سموم انباشته شده در بدن، محیط دستگاه گوارشی را با مشکل مواجه کرده و روند تکثیر باکتری در دهان، دندان ها و لثه ها را سرعت می دهد. از طرف دیگر با افزایش سموم در خون، روی زبان از لایه ای زردمانند پوشیده می شود که بوی بدی ایجاد می کند.
انباشتگی سموم: سنگ کیسه صفرا
سنگ کیسه صفرا می تواند در نتیجه تجمع ترکیبات اضافی در صفرا باشد. کبد برای سم زدایی از بدن شروع به تولید صفرای غلیظ تری در کیسه صفرا می کند. این مسئله نیز باعث افزایش روند سنگ سازی می شود.
چه باید کرد؟
اگر تصور می کنید این علائم در شما وجود دارد، در گام اول به فکر تغذیه سالم باشید. قبل از هر کاری مواد غذایی صنعتی را از برنامه غذایی تان حذف کنید و مصرف آب، میوه ها و سبزیجات تازه را افزایش دهید. برای رسیدن به نتیجه بهتر، یک رژیم سم زدایی مناسب را دنبال کنید، یا اینکه به سراغ نوشیدنی های سم زدا بروید.
انتهای پیام/خبرفارسی