برای حفظ سلامتی در فصل پائیز چه کنیم؟
پرهیز از مصرف گوشت گاو، فستفودها، ادویه تندوتیز، ترشیها، بادنجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رُب و سسها، چای پررنگ، شوریها، قهوه، نسکافه و کاکائو از جمله توصیهها برای حفظ سلامتی در فصل پاییز است.
به گزارش اصفهان شرق، برای حفظ سلامتی در فصل پاییز بهویژه افراد با مزاجهای سرد و خشک باید تدابیر و دستوراتی را اجرا کنند که برخی از این دستورات در ادامه آمده است:
1. پرهیز از مصرف گوشت گاو، فستفودها، ادویه تندوتیز، ترشیها، بادنجان، عدس، پنیر شور، لبنیات ترش، رُب و سسها، چای پررنگ، شوریها، قهوه، نسکافه، کاکائو و… و بهعوض مصرف خوردنیهای گرم و تر مانند مرغهای درشت، تخممرغ عسلی، شیرینیهای طبیعی از شکر و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، خربزه، گلابی، سبزی خوردن، شلغم، خاکشی و…
2. پرهیز از نوشیدن آب بسیار سرد و دوری از سرمای بامداد و شب و گرمای میانه روز
3. استفاده معقول از غذاهای مقوی سنگین مانند هلیم، آشها، آبگوشتها، کلهپاچه و… برای قوی شدن دستگاه گوارش در فصول سرد سال
4. کاهش فعالیت جنسی
5. پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز، خواب با معده پر، خوابیدن در مکانهای سرد و مرطوب، زیاد خوابیدن و زیاد بیداری کشیدن
6. دوری از خشم، اضطراب و اندوه و پرداختن در حد اعتدال به شادی و سرور و امید
7. بوئیدن عطرها و گلهای خوشبوی ملایم و مناسب مزاج
8. حمام یکروز درمیان با آب نیمگرم و چربکردن بدن با روغن بادام یا بنفشه بادام
9. ورزش معتدل، بیشتر از تابستان.
انتهای پیام/تسنیم
دیدگاهتان را بنویسید