سرویس: اقتصادی » اقتصاد مقاومتی 09:25 - جمعه 02 مهر 1395

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

دولت کارگروه احیاء تالاب گاوخونی و زاینده‌رود را تشکیل دهد

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورد با ۱۴ نفر از ۹۵۰ نفری که فیش حقوقی نجومی داشتند، گفت: قرارداد وزارت راه و شهرسازی برای واردات ریل راه آهن به معنای ضربه زدن به تولید داخل و مخالف تحقق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش اصفهان شرق، حجت‌الاسلام ناصر موسوی لارگانی شامگاه پنج‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با گرامیداشت هفته دفاع مقدس در پاسخ به این  سئوال که اقدامات و برنامه مجلس شورای اسلامی درباره موضوع حقوق‌های نجومی  چیست، اظهار داشت: موضوع حقوق‌های نجومی یکی از مسائل مهمی که در 100 روز گذشته در صدر اخبارها قرار داشت و وزیر اقتصاد در جلسه کمیسیون تلفیق در این باره گفت که نخستین کسی که حقوق‌های نجومی را تذکر داد نماینده فلاورجان بود.

وی افزود: حدود 2 سال پیش اطلاع پیدا کردم در یکی از شرکت‌های بیمه‌ای، مدیرعامل و اعضاء هیئت مدیره، وام های 500 میلیون تومانی با صفر درصد سود دریافت کردند، من در آن زمان، از وزیر اقتصاد سئوال کردم و پس از ارائه اسناد و مدارک وزیر مربوطه پذیرفت اما مسئولان و بزرگان اجازه طرح سئوال در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را به واسطه شرایط جامعه ندادند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل اینکه با این حقوق‌ها برخورد لازم صورت نگرفت، در ادامه تعداد زیادی از این فرصت استفاده کرده و بیش از 950 نفر از حقوق نجومی استفاده کرده‌اند که تنها با 13 و یا 14 نفر از این افراد برخورد شد.

وی ادامه داد: رئیس مجلس شورای اسلامی، کمیسیون اصل 90، مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون اقتصادی را مأمور به پیگیری موضوع فیش‌های نجومی کردند و تعدادی از نمایندگان مجلس از وزرا در این باره سئوال کردند و پس از تعطیلات تابستانی مجلس، بررسی این موضوع در دستور کار کمیسیون اقتصادی و صحن علنی قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی بیان کرد: عده‌ای تلاش می‌کنند تا موضوع فیش‌های حقوقی را مشمول مرور زمان کنند تا این موضوع، جزء مسائل فراموش شده قرار بگیرد در صورتی که مقام معظم رهبری خواسته‌اند که با افراد خاطی برخورد شود و پول‌ها به بیت المال برگردانده شود.

کارگروه احیاء زاینده رود همانند دریاچه ارومیه تشکیل شود

وی درباره دومین گردهمایی کشاورزان استان اصفهان در فلاورجان تصریح کرد: نخستین گردهمایی با حضور 5 هزار نفر در شهر زیار و دومین گردهمایی در فلاورجان برگزار شد و خواسته اصلی کشاورزان تأمین آب کشاورزی است، از سوی دیگر مجمع نمایندگان استان اصفهان موضوع آب و مسئله زاینده رود را در اولولیت‌ کاری خود قرار داده و جلسات متعددی با رئیس مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان با بیان اینکه مشکل زاینده‌رود با عزم ملی برطرف می‌شود، اضافه کرد: درخواست ما این است که همانگونه که هیئت دولت، کارگروهی را برای احیاء دریاچه ارومیه تشکیل داد این گارگروه برای احیاء تالاب گاوخونی و زاینده رود تشکیل شود.

وی گفت: یکی از پیشنهادات مجمع نمایندگان استان اصفهان به رئیس مجلس شورای اسلامی این بود که کارگروهی متشکل از نمایندگان استان‌های چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خوزستان، کرمان و یزد برای برطرف شدن مشکلات حوزه آبریز زاینده‌رود تشکیل شود که رئیس مجلس دستور تشکیل این کارگروه را صادر کردند و صورت جلسه 9 ماده‌ای به دستگاه‌های مربوطه ارسال شد.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی با اشاره به جلسات برگزار شده نمایندگان استان با وزیر نیرو و معاونان وی بیان کرد: مشکل آب یک مشکل جدی است و در حال حاضر 219 میلیون متر مکعب پشت سد زاینده‌رود، آب باقی است و در صورتی که در پاییز بارندگی خوبی داشته باشیم، همانند سال گذشته به کشاورزان غرب و شرق آب داده می‌شود.

پُر شدن حریم زاینده‌رود با نخاله ساختمانی

وی درباره تصرّف حریم رودخانه زاینده رود در شهرستان فلاورجان اظهار داشت: متأسفانه درباره بستر زاینده رود، به صورت یک نواخت عمل نمی‌شود و در شهرستان‌های اطراف، در کنار زاینده‌رود و به فاصله 5 متری، ویلا ساخته شده و برخورد نمی‌شود اما موتور خانه کشاورز فلاورجانی با فاصله 400 متری با زاینده رود، تخریب شده است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از سئوال از وزیر نیرو درباره تعیین تکلیف بستر و حریم رودخانه زاینده‌رود، بر اساس نقشه کنونی، بیشترین حریم زاینده رود در شهرستان فلاورجان 250 متر و کمترین حریم 50 متر است و اما هنوز به این نقشه عمل نشده در برخی از مکان‌ها حریم رودخانه تصرف شده و در 5 متری زاینده رود، دیوار کشی شده و با نخاله ساختمانی، بستر زاینده رود را پر کرده‌اند.

واردات ریل، مانع تحقق اقتصاد مقاومتی

وی درباره اجرای سیاست‌های مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: دولت‌های مختلف، توجه کافی به شعار سال را نداشته‌اند و به برگزاری همایش، چاپ کتاب و بروشور اکتفا کرده‌اند در صورتی که رهبر انقلاب بر اقدام و عمل تأکید داشتند، همچنین رهبر انقلاب در خصوص مبارزه با کالای قاچاق تأکید داشتند که از فروش کالای قاچاق جلوگیری شده و این کالاها نابود شود تا به اقتصاد کشور ضربه نخورد.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی اضافه کرد: متأسفانه برخی از افراد پشت این موضوع هستند که سبب شده برخورد لازم با افراد واردکننده کالای قاچاق صورت نگیرد چراکه قاچاق کالا درآمدهای زیادی برای این افراد دارد.

وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب مبنی بر عدم استفاده دولت از کالای خارجی که مشابه آن در کشور تولید می‌شود، گفت: نزدیک به 2 سال است که ذوب آهن اصفهان اعلام کرده که ریل مورد نیاز راه آهن کشور را می‌تواند تولید کند اما وزارت راه و شهرسازی، قرارداد بزرگی برای واردات ریل با یکی از کشورها بسته است و این موضوع به معنای ضربه زدن به تولید داخل و محقق نشدن اقتصاد مقاومتی است.

نماینده مردم فلاورجان با اشاره به تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان اصفهان تصریح کرد: دولت برای کمک به کارگاه‌های متوسط و کوچک تا یک میلیارد تومان تسهیلات ارائه می‌دهد و برای 7 هزار واحد تسهیلات در نظر گرفته شده است.

عدم اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده

وی با اشاره به بررسی برنامه توسعه ششم در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی تلاش می‌کند تا بررسی صحیح برنامه توسعه ششم توسعه، سیاست‌های مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی دیده شود، همچنین تلاش می‌کنیم بیش از پیش موضوع اشتغال در برنامه ششم گنجانده شود چراکه چیزی در این باره در برنامه دیده نشده است.

حجت‌الاسلام موسوی لارگانی درباره موضوع مالیات بر ارزش افزوده خاطرنشان کرد: مالیات بر ارزش افزوده در کشورهای مختلف گرفته می‌شود اما این قانون در کشور به خوبی اجرا نشده و سبب شده تا برای واحدهای تولیدی مشکل ایجاد شود، مجلس شورای اسلامی طرحی را تهیه کرده و دولت گفته در ماه‌های آینده لایحه ارائه می‌دهیم، قانون مالیات بر ارزش افزوده آزمایشی بود، در دوره گذشته مجلس به مدت 2 سال تصویب و برای 2 سال تمدید شد.

انتهای پیام/تسنیم

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.