سرویس: اقتصادی 08:17 - چهارشنبه 19 خرداد 1395

جنگ بیولوژیکی دشمن وسط خاک کشور؛

تیغ تیز محصولات اصلاح ژنتیکی بیخ گوش ایرانی ها/ خطر صهیونیست در جیره غذایی مردم

فاز جدید جنگ دشمن در حوزه تولید محصولات بیولوژیک و تراریخته و به اصطلاح اصلاح ژنتیکی شده است که نام صهیونیست به طور واضح در پشت پرده آن دیده می شود.

به گزارش اصفهان شرق، به نقل از صاحب نیوز، تغییر تاکتیک دشمن در جنگ با ایران وارد فاز جدیدی شده است. این روند از سال ها قبل زیر سایه غفلت مسوولان آغاز و امروز به تدریج به بار نشسته است.

فاز جدید جنگ دشمن در حوزه تولید محصولات بیولوژیک و تراریخته و به اصطلاح اصلاح ژنتیکی شده است که نام صهیونیست به طور واضح در پشت پرده آن دیده می شود.

آمریکا در سال ۱۹۴۳ برنامه تحقیقاتی خود را برای استفاده از عوامل بیولوژیک آغاز کرد. این برنامه به طور رسمی تا سال ۱۹۶۹ ادامه یافت. در آن سال نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا به این برنامه پایان داد و مواد تهیه شده در ۱۹۷۱ و ۱۹۷۲ با حضور نمایندگان وزارت های مربوط (دفاع و کشاورزی) از بین رفت.

این مواد شامل Bacillus anthracis (عامل سیاه زخم)، سم بوتولیسم، Francisella tularensis (عامل تولارمی)، Coxiella burnetii (عامل تب Q)، ویروس انسفالیت ونزوئلایی، Brucella suis (عامل بروسلوز) و انتروتوکسین B استافیلو کوکی بود. به طور همزمان با پایان این برنامه ارتش آمریکا برنامه دفاع میکربی در جنگ را از سال ۱۹۵۳ شروع کرد که تا الان نیز ادامه دارد.

در سال ۱۹۷۲ کشورهای جهان کنوانسیونی مبنی بر عدم تولید، فرآوری و گسترش سلاح های بیولوژیکی امضا کردند؛ اگر چه بعضی از کشورهای امضا کننده تحقیقات در این زمینه را ادامه دادند. موارد متعددی از استفاده سلاح های بیولوژیک در سالهای اخیر گزارش شده است.
این روند امروز به صورت ایجاد محصولات اصلاح ژنتیکی شده در حوزه دامی، گیاهی و به خصوص بذرهای وارداتی به وضوح دیده می شود.

۲۰۱۶-۰۶-۰۴ ۱۴.۲۶.۱۳ (1)

**پشت پرده تغییر آب و هوا
مطالعات نشان می دهد که طی سالهای اخیر وضعیت آب و هوا در کشور به صورت واضحی تغییر و به سمت آشفتگی های خارج از فصل، گرمای بی سابقه، سیل های خارج از فصل، خشکسالی و… رفته که زلزله های گاه به گاه که در لایه های سطحی و حدود کیلومتریزمین رخ می دهد، فرضیه ای را تکمیل می کند که نشاندهنده تهدید کشاورزی ایران است.

هر چند گرم شدن تدریجی کره زمین و ایجاد پدیده گلخانه ای را نیز می توان در این امر دخیل دانست ولی باید پذیرفت که این تغییرات زیست محیطی در ایران واضح تر و سریعتر از کشورهای همسایه خود را نشان داده است.

دکتر خوش چهره، شخصیت نام آشنای اقتصاد ایران، چندی قبل اعلام می کند که موساد در یک برنامه ریزی دقیق، کشاورزی ایران را هدف گرفته و قصد دارد با نابودی کامل روستاها تغییرات خطرناکی ایجاد کند.

تغییر وضعیت آب و هوایی ایران تا کنون به کاهش کشت برنج، گندم، حبوبات، دانه های روغنی، پنبه و.. منجر شده که البته همتایان خارجی به راحتی جای آن را گرفته است.

حبوباتی که شاید در وهله اول درشت تر و مرغوب تر والبته ارزان تر از نوع ایرانی به نظر می رسد ولی حتما زنان ایرانی متوجه شده اند که عدس و ماش وارداتی را به هیچ وجه نمی توان به عنوان سبزه عید یا برای مصرف جوانه، سبز کرد!

***بذرهای تراریخته
جمهوری اسلامی ایران یکی از واردکنندگان بزرگ محصولات کشاورزی و غلات از کشورهای تولیدکننده نظیر استرالیا، کانادا، اتحادیه اروپا، آرژانتین، اروگوئه و …، است که از روش اصلاح ژنتیک برای تولید محصول بیشتر و برتر استفاده می‌کنند.

غالباً بذر محصولات تراریخته، عقیم و یکبار مصرف هستند و ساخت مجدد آنها به‌جای «خودزایش طبیعی» باید توسط «آزمایشگاه و خطوط تولید سازندگان» صورت گیرد؛ فناوری تولید این محصولات نیز عمدتاً در اختیار صهیونیستهاست.

به‌همین دلیل کشاورزی کشور، از سال اول کشت، به تولیدکننده این بذرها وابسته خواهد شد؛ و طبیعتاً در اثر این وابستگی، امنیت غذایی و امنیت ملی کشور به مخاطره خواهد افتاد.

این وضعیت در مورد بذر محصولاتی همانند تربچه، شب بوی مرغوب صدپر، هندوانه، پرتغال تامسون، دانه های روغنی همانند ذرت، سویا و…نیز صادق است که نه تنها مصرف انسانی دارد که در مورد دانه های روغنی به مصرف خوراک دام نیز می رسد.

به تازگی محصولاتی عجیب همانند خیارهای اصلاح ژنتیکی، بادمجان به رنگ سبز و سایر میوه و صیفی جات با حالتی غیر طبیعی نیز در بازار ایران مشاهده می شود که تاثیر آن ها بر بدن انسان مشخص نیست.

تراریخته

**مهندسی ژنتیک با نیت پلید
برخی از دانشمندان با استفاده از روش هایی همچون مهندسی ژنتیک سعی در تولید محصول کشاورزی بهتر و یا مقاوم تر را دارند.
در مهندسی ژنتیک یک ژن خارجی از ژنوم موجودی غیرمرتبط به ژنوم موجود گیرنده الحاق می شود و از آنجا که آن ژن خارجی حاوی صفتی بخصوص است، این صفت در موجود گیرنده نیز بروز پیدا می کند.

از آنجا که این دستکاری ژنتیکی طی شرایطی غیر طبیعی و توسط دست بشر به وجود می آید لذا می تواند تبعات پیش بینی نشده ای در بر داشته باشد.
بنابراین حتی اگر این روش در ابتدا توقعات ما را در تولید محصول بهتر برآورده کند ولی در طولانی مدت و در گام نخست می‏تواند تغییرات و آثار غیر قابل برگشتی بر محیط زیست داشته باشد.

از آنجایی که محصولات تولیدی دارای ژن قویتری نسبت به همتایان خود هستند، می توانند ژن بومی محل را نابود و خود جایگزین آن شوند که این وضعیت برای بخش قابل توجهی از ذخایر ژنتیکی گیاهی ایران اتفاق افتاده است.

**بی برنامگی ایران
دولت جمهوری اسلامی ایران «لایحه قانون ایمنی زیستی کشور» را در سال ۱۳۸۷ به مجلس ارائه کرد.
کمیسیون کشاورزی مجلس نیز به‌جای آن لایحه‌، طرحی با عنوان «لایحه ایمنی زیستی جمهوری اسلامی ایران» تهیه و کلیات آن‌ را به تصویب رساند؛ در نهایت همان طرح در سال ۱۳۸۸ به‌عنوان قانون ایمنی زیستی ایران به تصویب رسید.

امروز هر چند هیچ مجوزی برای تولید این محصولات صادر نشده است، اما واردات محصولات تراریخته بدون کنترل و محدودیت انجام می‌شود.
به‌طوریکه به‌دلیل وجود خلأهای قانونی و نظارتی، واردات محصولات دستکاری شده ژنتیک(تراریخته) در ایران سالانه بالغ بر ۵.۵ میلیارد دلار است.

هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد روغنهای خوراکی و نیز بخش قابل توجهی از ذرت و برنج وارداتی منشأ تراریخته دارند و مهمتر اینکه بیش از ۶۰درصد بازار روغن ایران در دست یک شرکت مهم عربستانی است.

متاسفانه امروز سطح زیر کشت تراریخته در ایران حدود ۱.۳ میلیون هکتار گزارش شده؛ در حالی که هیچ مجوزی برای این کشت محصولات صادر نشده است!

۷ خرداد ۹۴، قاضی‌زاده‌هاشمی، وزیر بهداشت و درمان، در پاسخ به نگرانی‌های مردم درباره واردات و تولید و عرضه محصولات تراریخته حتی بدون «نشانه‌گذاری و درج برچسب هشدار» مندرج در قوانین بالادستی، در پاسخ به جوانی که از وی درباره آزمایش و بررسی اثرات محصولات تراریخته پرسید، با ابراز تاسف از وضعیت آزمایشگاه‌های کشور گفت: در بسیاری موارد ما توان آزمایش و بررسی دقیق این موارد را نداریم و آزمایشگاه‌های ما در این موارد با کمبودهایی مواجه هستند.

این در حالیست که در بسیاری از کشورهای آمریکایی و اروپایی، واردات این محصولات، محدود و یا ممنوع است.
این وضعیت حتی سازمان محیط زیست کشور را نیز به واکنش وادار کرد ولی متاسفانه چندی بعد همه سازمانهای ذی ربط با واردات گسترده محصولات تراریخته در برنامه ششم توسعه موافقت کردند.

**ایرانی ها در معرض تهدید
محصولات تراریخته، خطرناکترین سلاح بیولوژیکی هستند که در طول تاریخ شناخته شده است چرا که بوسیله آنها می توان به سادگی ژنوم یک نسل را تغییر داد.
این مساله آنقدر مهم هست که پوتین، رییس جمهور روسیه در سفر به سایر کشورها هیچ پسماند بیولوژیکی و طبیعی حتی ترشحات بدن خود را بر جای نمی گذارد!
چرا که بوسیله آن می توان نقشه ژنتیکی یک فرد را کشف و برای حذف آن برنامه ریزی کرد.

هر تحقیقی که قرار است راجع به انسان، استعدادش برای بیماری‌ها و وجود بیماریهای ژنتیکی و غیرژنتیکی، نقاط قوت و ضعف وی و تولید داروها و محصولاتی برای بهبود یا تحت الشعاع قراردادن او انجام شود، با دسترسی به DNA آن نژادهای جمعیتی میسر می‌شود.

به عنوان مثال پس از پایش DNA جمعیت ایران ،می‌توانند محصول غذایی یا دارویی طراحی کنند که روی نژاد ایرانی اثر بگذارد اما روی نژاد اسرائیلی اثر نگذارد!

احتمال استفاده از این محصولات به‌عنوان «سلاح»، و «برای عقیم‌سازی یک نسل»، یا «تغییر حالات روحی و روانی یک نسل» دور از انتظار نیست.

این نوع محصولات قادرند به‌مجرد ورود به سیستم محیط زیست بومی کشورها، بر تمامی اقلام مشابه غلبه و به‌تدریج آنان را نابود سازند.
از آن گذشته می توانند تأثیرات منفی ناشناخته و بلندمدتی را بر نسل و نژاد و تواناییها و سلامت انسان بگذارند.
متاسفانه امروز ایران به یکی از بزرگترین وارد کنندگان بذر از سایر کشورها به خصوص امارات تبدیل شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: از انتشار نظرات توهین آمیز معذوریم.