استاندار اصفهان خبر داد
وجود 20 هزار جاذبه گردشگری تاریخی و طبیعی در اصفهان/افزایش 2.5 برابری گردشگران
استاندار اصفهان از وجود 20 هزار جاذبه گردشگری تاریخی و طبیعی طی 9 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این استان خبر داد.
به گزارش اصفهان شرق؛ رسول زرگرپور در جلسه مشترک کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و شورای برنامهریزی و توسعه استان اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان دو روی کاملا متمایز دارد،اظهار کرد: یک روی اصفهان، اصفهان برخوردار و دارای نقاط قابل توجه و روی دیگر آن نیز پر از چالشهایی است که جدای از این برخورداری جزو محرومترین نقاط محسوب میشود.
وی با بیان اینکه 15 درصد از محصولات ناخالص ملی در استان اصفهان تولید میشود، ادامه داد: استان اصفهان صنعتیترین استان کشور پس از جدای البرز از تهران است و از 70 درصد از فولاد، 50 درصد از سنگ و مصالح ساختمانی، 32 درصد از فرآوردههای نفتی و 60 درصد از مصنوعات طلای کشور در استان اصفهان تولید میشود.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: استان اصفهان در خصوص تولید محصولات کشاورزی پیشرفت خوبی داشته و در حال حاضر 450هزار هکتار از اراضی استان اصفهان زیر کشت است.
این مسئول عنوان کرد: علاوه بر تولید محصولات کشاورزی، استان اصفهان رتبه نخست تخم مرغ و شیر کشور را نیز به خود اختصاص داده است.
زرگرپور با اشاره به فعالیت 170 واحد آموزشی در سطح استان اصفهان، بیان کرد: 330 هزار دانشجو در دانشگاههای استان اصفهان مشغول تحصیل هستند.
این مسئول متذکر شد: میانگین فضای ورزشی در کشور را به ازای هر نفر یک متر مربع است که در استان اصفهان میانگین فضای ورزشی 32 سانتیمتر است.
استاندار اصفهان با بیان اینکه فاضلاب شهر اصفهان یکی دیگر از مشکلات این شهر است، اضافه کرد: فاضلاب شهر اصفهان عمری 45ساله دارد و باید اقدامات مورد نیاز برای بازسازی و نوسازی این شبکه نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه کشور باید حق محرومیتها را به استان اصفهان پرداخت کند، عنوان داشت: بسیاری از پروژههای استان اصفهان ملی است و از این رو باید اعتبار این پروژهها در سطح ملی پرداخت شود.
زرگرپور با اشاره به اینکه استان اصفهان ظرفیتهای بالایی برای گردشگری دارد، تشریح کرد: استان اصفهان 20 هزار جاذبه گردشگری تاریخی و طبیعی دارد که یک هزار و 700 اثر از آنها ثبت ملی و پنج اثر نیز ثبت تاریخی است.
وی از افزایش 2.5 برابری تعداد گردشگران استان اصفهان طی 9 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: باید زیرساختهای مورد نیاز برای حضور گردشگران بیشتر در سطح استان اصفهان فراهم شود.
استاندار اصفهان، یکی از بزرگترین چالشهای اصفهان را آلودگی هوا در اصفهان دانست و بیان داشت: تاکنون اقدامات اولیه برای کاهش آلایندههای شهر اصفهان صورت گرفته است اما باید توجه داشت که نبود طرح آمایش سرزمین استان اصفهان برای رفع آلایندهها در شهر اصفهان
وی، زایندهرود و چالشهای موجود در این رودخانه را از دیگر چالشهای اساسی استان اصفهان دانست و یادآور شد: زاینده رود طی سالیان گذشته بزرگترین رودخانه دایمی فلات مرکزی بوده که تمدن شیعه در کنار آن شکل گرفته است اما این رودخانه سالهاست که با چالش فصلی شدن و حتی خشک شدن در بازههای زمانی 6 ماه و یا بیشتر روبرو است.
زرگرپور در پایان بالا بودن نرخ بیکاری و تورم استان اصفهان نسبت به میانگین کشوری را نیز از دیگر چالشهای استان اصفهان عنوان کرد و چنین توضیح داد: در حال حاضر در استان اصفهان میانگین تورم یک درصد و میانگین نرخ بیکاری دو درصد بالاتر از میانگین کشوری است.
انتهای پیام
منبع:فارس